Illumi
blog

Blogindlæg

12/01/2016

Farvel til Internet Explorer 8, 9 og 10

Microsoft understøtter ikke længere version 8, 9 og 10 af Internet Explorer. Lad os derfor gå en ny og lysere fremtid i møde sammen. Lad os udvikle websites på én optimeret kodebase, som fungerer på tværs af alle enheder, alle skærmstørrelser og alle nyere browsere.

Blogindlæg

06/01/2016

Nyeste Umbraco 7.4 snart klar

Umbraco v7.4 er gået i beta og derfor kommer den inden længe i en produktions-release. Vi har kigget lidt på det nye i 7.4.

Blogindlæg

09/08/2015

Hvordan ser dit nyhedsbrev ud uden billeder?

Ved du hvilket budskab dine billedtekster sender? Har du nogen sinde overvejet hvor mange modtagere af dit nyhedsbrev der ser det uden at få billeder vist? Har du testet hvordan det ser ud uden billeder? Dette blogpost fortæller lidt om vigtigheden af at anvende billeder korrekt.

Boganmeldelse

18/06/2015

Arbejder du med content strategi? Så skal du have fat i denne bog.

Er din hjemmesides indhold tilpasset mobile enheder? Hvis ikke er det en rigtig god idé at anskaffe bogen ”Content Strategy for Mobile”. Måske er du allerede i gang med projektet, men er i tvivl, om du er på rette vej? Uanset hvor du er henne i processen, er der gode råd at hente i bogen.

Blogindlæg

17/03/2015

Hvordan får du mest værdi ud af din 404 side?

Når en bruger rammer et link, der ikke virker, vises en fejlside. Mange hjemmesider har ikke deres egen, hvilket medfører, at man får vist en ubrugelig fejlkodemeddelelse, som ikke hjælper med at komme videre. I dette blogpost sætter vi fokus på 404 sider, og samtidig fortæller vi, hvordan du undgår, at brugerne går tilbage til Google.

Blogindlæg

10/01/2015

Informativt website med designmæssig kant. Og selvfølgelig responsivt

Konverterer de ? I de analysedata jeg har set, er der ikke mange mobile brugere, der bliver til en konvertering - det er kun ca. 10% af de mobile besøgende. MEN, de mobile søgninger er vigtige! Prøv at læse med her og se hvorfor de alligevel ofte ender med en konvertering af den ene eller anden art.

Blogindlæg

09/12/2014

Har du styr på det budskab der deles på Facebook?

Måske ved du det allerede, men du kan selv kontrollere hvilke billeder og tekster der anvendes, når andre deler links til din hjemmeside. Hvis du ikke vidste det, så skal du nok lige bruge 5 minutter på at læse dette blogindlæg, så du ikke ender med at kalde folketinget for en flok "amerikanske teenagere"...

Blogindlæg

26/10/2014

Vil du vide, hvor dine brugere klikker?

Vi arbejder med et visuelt værktøj, der viser, hvor folk klikker på din hjemmeside og laver et "heatmap" over dine brugeres adfærd. Det er virkelig effektivt og giver dig kvalificeret og brugbar viden om dine besøgende.

Blogindlæg

10/09/2014

Indhold og tekster til responsive websites

Alle snakker om "Responsive" og "Mobile First", men ikke ret mange snakker om selve indholdet. Så her en lille guide og lidt hjælp til at få en "retning" på jeres indhold.

Blogindlæg

26/06/2014

Tegn og markér dine pointer

”Virkelig godt gået” er nogle af de meget positive meldinger, som Center for Ledelse havde om samarbejdet med Illumi.