ILLUMI
blog

Blogindlæg

25/05/2016

Børnerådets årsberetning - Minisite med stor VÆRDI

Børnerådet ønskede i år en ny udformning af deres årsberetning. Vi har hjulpet dem med at lave en digital løsning, der anvender video som et bærende element.

Blogindlæg

18/05/2016

Skal din virksomhed på Snap'en?

Tør du være first-mover og prøve noget nyt? Læs her hvad Snapchat er for noget, hvordan du som virksomhed kan bruge mediet og ideer til content. #firstmover

Blogindlæg

21/04/2016

Optimering er en selvfølge, er det ikke?

Dit website ser måske fint ud på overfladen, men ved du om koden er optimeret og ved du hvilken betydning det har for bl.a. din placering på Google?

Blogindlæg

19/04/2016

ILLUMI support, du taler med Dennis

Ringer du på 72 11 21 60 og beder efter supporten, så er det mig du får fat i.

Blogindlæg

14/04/2016

Udvikling i danskernes medieforbrug 2015

Hvad er det mest populære medie? På hvilken enheder tjekker vi internettet? Hvad betyder danskernes nye vaner for dig? Læs med her, hvor vi har trukket nogle af de vigtigste pointer om danskernes forbrug af internettet og de sociale medier ud til dig.

Blogindlæg

15/03/2016

7 tips til en bedre mail signatur

Din mailsignatur er måske ikke det første indtryk, men det sidste kan være mindst lige så vigtig. Den skal ses som et moderne visitkort og en måde at markedsføre dig selv og din virksomhed. Så hvorfor ikke sørger for det ser pænt og overskueligt ud?

Blogindlæg

15/02/2016

Så meget spam er der i din Google Analytics konto!

Tal er ikke bare tal. Der er rigtige tal og forkerte tal og med overhængende sandsynlighed, så er dine tal i Google Analytics fyld med spam og dermed forkerte...

Blogindlæg

15/02/2016

Stemmer din trykte farveprofil overens med din digitale?

Har du overvejet hvad det betyder at dine nøje udvalgte brand-colors ikke er gengivet korrekt?

Blogindlæg

12/01/2016

Farvel til Internet Explorer 8, 9 og 10

Microsoft understøtter ikke længere version 8, 9 og 10 af Internet Explorer. Lad os derfor gå en ny og lysere fremtid i møde sammen. Lad os udvikle websites på én optimeret kodebase, som fungerer på tværs af alle enheder, alle skærmstørrelser og alle nyere browsere.

Blogindlæg

06/01/2016

Nyeste Umbraco 7.4 snart klar

Umbraco v7.4 er gået i beta og derfor kommer den inden længe i en produktions-release. Vi har kigget lidt på det nye i 7.4.

Blogindlæg

09/08/2015

Hvordan ser dit nyhedsbrev ud uden billeder?

Ved du hvilket budskab dine billedtekster sender? Har du nogen sinde overvejet hvor mange modtagere af dit nyhedsbrev der ser det uden at få billeder vist? Har du testet hvordan det ser ud uden billeder? Dette blogpost fortæller lidt om vigtigheden af at anvende billeder korrekt.

Boganmeldelse

18/06/2015

Arbejder du med content strategi? Så skal du have fat i denne bog.

Er din hjemmesides indhold tilpasset mobile enheder? Hvis ikke er det en rigtig god idé at anskaffe bogen ”Content Strategy for Mobile”. Måske er du allerede i gang med projektet, men er i tvivl, om du er på rette vej? Uanset hvor du er henne i processen, er der gode råd at hente i bogen.

Blogindlæg

17/03/2015

Hvordan får du mest værdi ud af din 404 side?

Når en bruger rammer et link, der ikke virker, vises en fejlside. Mange hjemmesider har ikke deres egen, hvilket medfører, at man får vist en ubrugelig fejlkodemeddelelse, som ikke hjælper med at komme videre. I dette blogpost sætter vi fokus på 404 sider, og samtidig fortæller vi, hvordan du undgår, at brugerne går tilbage til Google.

Blogindlæg

10/01/2015

Informativt website med designmæssig kant. Og selvfølgelig responsivt

Konverterer de ? I de analysedata jeg har set, er der ikke mange mobile brugere, der bliver til en konvertering - det er kun ca. 10% af de mobile besøgende. MEN, de mobile søgninger er vigtige! Prøv at læse med her og se hvorfor de alligevel ofte ender med en konvertering af den ene eller anden art.

Blogindlæg

09/12/2014

Har du styr på det budskab der deles på Facebook?

Måske ved du det allerede, men du kan selv kontrollere hvilke billeder og tekster der anvendes, når andre deler links til din hjemmeside. Hvis du ikke vidste det, så skal du nok lige bruge 5 minutter på at læse dette blogindlæg, så du ikke ender med at kalde folketinget for en flok "amerikanske teenagere"...

Blogindlæg

26/10/2014

Vil du vide, hvor dine brugere klikker?

Vi arbejder med et visuelt værktøj, der viser, hvor folk klikker på din hjemmeside og laver et "heatmap" over dine brugeres adfærd. Det er virkelig effektivt og giver dig kvalificeret og brugbar viden om dine besøgende.

Blogindlæg

10/09/2014

Indhold og tekster til responsive websites

Alle snakker om "Responsive" og "Mobile First", men ikke ret mange snakker om selve indholdet. Så her en lille guide og lidt hjælp til at få en "retning" på jeres indhold.

Blogindlæg

26/06/2014

Tegn og markér dine pointer

”Virkelig godt gået” er nogle af de meget positive meldinger, som Center for Ledelse havde om samarbejdet med Illumi.