Affaldsselskabet Vendsyssel

Nyt website skal flytte holdninger og ændre adfærd i Vendsyssel

For AVV, Affaldsselskabet Vendsyssel Vest, er det ikke bare et spørgsmål om at levere gode affaldsløsninger til borgere og erhvervsliv i regionen. Det er holdnings- og adfærdsændringer hos selskabets brugere, som for alvor tæller. Vi har udviklet AVV's nye website, som fremover skal være med til at løfte den opgave.

Husker din stamplads

Ikke overraskende er den mest efterspurgte information på AVV's hjemmeside, noget så jordnært som åbningstiderne på de mange genbrugspladser i området. Derfor husker sitet ved hjælp af en cookie den besøgendes stamplads efter første besøg og kan så vise dagens relevante åbningstider allerede på forsiden, næste gang du besøger siden. En simpel men effektiv løsning på en af de mest efterspurgte funktioner.

Image Grid:
Image Grid: Image Grid:

Motiverer til genanvendelse

Men hvordan får man folk til at smide mindre ud og genbruge mere, for det er jo det, det handler om; forebyggelse, genbrug og genanvendelse. Først og fremmest har AVV forfattet en lang række informerende og motiverende artikler, som hver især går i dybden med nogle af de problemer, vi alle støder ind i, når vi skal finde praktiske løsninger på minimering af affaldsmængden i dagligdagen. Hvordan indretter jeg mig med et godt sorteringssystem derhjemme, hvordan undgår jeg madspild, hvad nytter det, og hvad får jeg egentlig ud af det?

Artikler i forlængelse af hinanden

Alle disse emner og spørgsmål kan de besøgende finde svar på i en række artikler, der er markeret med emnetags. På den måde er den enkelte artikel bundet sammen med andre relaterede artikler og præsenteres i forlængelse af hinanden uden, at den besøgende skal skifte side. Det fungerer ganske enkelt på den måde, at når en læser har nået slutningen af en artikel, loades den næste relevante artikel ind i bunden, og læseren kan nu fortsætte sin læsning. Dette bliver ved så længe, der er nye artikler med samme tag.

Stavefejlskorrektion

En anden feature på sitet er Illumis standardsøgning med stavefejlskorrektion, som sikrer at en søgning på "genbugsplads" bliver til en søgning på "genbrugsplads" i stedet. Simple slåfejl fra brugerne er ofte årsag til manglende søgeresultater, hvilket er løst med denne funktion, som er standard i alle Illumis løsninger.

Relateret indhold