Systematic

En case om et website, der skal præstere lidt mere end de fleste, når det kommer til sikkerhed

Vi er som IT-leverandør vant til, at kunderne stiller krav til de løsninger, vi leverer. Dette projekt er lidt udover det sædvanlige, hvad krav til sikkerheden angår.

Siden etableringen i 1985 har Systematic udviklet sig til en international IT-virksomhed, og med en omsætning på godt 1,1 mia. kroner fordelt på fem kerneforretningsområder Public & Private, Healthcare, Defence, Intelligence & National Security og Library & Learning, har Systematic positioneret sig som en af de helt store danske softwareproducenter.

Det er gået stærkt for Systematic, og det gør det fortsat. Hos Illumi er vi glade for at være med til at understøtte den gode udvikling og i samarbejdet sikre, at de digitale platforme møder de fremtidige krav om fortsat vækst og rigtig gode brugeroplevelser.

Systematic var vores første kunde

Systematic fik første gang øje på Illumi i 2008, fordi vi dengang bestod af en håndfuld eksperter i Synkron Via-produkter, som på det tidspunkt var Systematics CMS-løsning. Selvom vi var en dugfrisk opstartsvirksomhed, viste Systematic stor tillid til vores faglighed inden for Synkron Via, og et samarbejde blev etableret.

Image Grid: løsninger Image Grid: løsninger
Image Grid: løsninger
”Det er en fordel for os at gå ud af huset og finde en samarbejdspartner, som laver rigtig meget Umbraco, i stedet for at have nogle interne medarbejdere til det. Vores medarbejdere skal kun have fingrene i det engang imellem og ville derfor skulle bruge forholdsvis meget tid på det”
Jens Ib Søborg, Senior Digital Producer hos Systematic

Nye website til en global virksomhed

Fire år senere var der igen bud efter os. Denne gang fordi Systematic ville skifte webplatform til Umbraco CMS. Grundet vores kendskab til hinanden gav det god mening at fortsætte samarbejdet. Siden har vi hjulpet Systematic med at udbygge funktionaliteten og brugeroplevelsen på sitet, så besøgende let kan navigere rundt mellem Systematics forskellige forretningsområder og blive inspireret af sitets indhold og mange visuelle features.

“Vi er sindssygt stolte over, at vi kontinuerligt har formået at levere og udfordre Systematic på en positiv måde, så de har valgt at holde fast i os som leverandør. I dag står vi med en avanceret platform, der med features som bl.a. gør brug af geolokation, avanceret rettighedsstyring og flere sproglag understøtter dem som den internationale spiller, de er,” fortæller Bue Brogaard Løkke, IT-løsningsarkitekt hos Illumi.

Specialister i Umbraco CMS

Fordi Systematic er et softwarehus, har de givetvis medarbejdere, der ville kunne sætte sig ind i og kode i Umbraco. Men fordi de fokuserer på udvikling af komplekse COTS (commercial off-the-shelf) produkter, eller laver specialudviklede java-løsninger, er det ikke de gængse CMS systemer, som er deres spidskompetence. Umbraco CMS er til gengæld en af vores spidskompetencer, og derfor fortsatte samarbejdet, da Systematic i 2012 ønskede at få lagt indholdet fra systematic.com over på Umbraco CMS platformen.

"Illumi udvist en stor kompetence og stabilitet i det mangeårige samarbejde, hvor begge parter har opnået en god forståelse for hinanden. Det var især Illumis ekspertise indenfor Umbraco, der gjorde, at vi i sin tid valgte dem"
Jens Ib Søborg, Senior Digital Producer hos Systematic

Målrettede marketingkampagner baseret på geolocation

Med udgangspunkt i geolokation, der estimerer en smartphones eller internettilsluttet computers geografiske position ud fra dens IP adresser, har vi hjulpet Systematic med at konfigurere det rigtige datainput til de marketingværktøjer, de anvender, når de målretter kampagner og sign-ups til specifikke lande og kunder. Systematic har nu et langt bedre grundlag for at designe unikke brugeroplevelser, der får de besøgende til at blive længere på sitet samt foretage de handlinger, der sikrer websitets målopfyldelse.

Cyber Security er et ultimativt krav

Fordi Systematic udvikler og sælger software til brancher med store krav til sikkerhed, bliver Systematic.com ind imellem udsat for planlagte cyberangreb. Der er tale om bestilt arbejde, der på en kontrolleret måde skal ´udfordre´ sikkerheden på Systematics digitale platforme. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at det kodearbejde, vores udviklere laver for Systematic, lever op til den nulfejlstolerance, som er et ultimativt krav.

”Illumis kodning får heldigvis gode karakterer, når der udføres eksterne sikkerhedsaudits på systematic.com,” fortæller Bue Brogaard Løkke.

Læs om andre af vores kunder med et globalt fokus

Relaterede ekspertiser