Softwareudviklere ser på skærm med kode

Softwareudvikling

Det er ikke alt, der kan løses med hyldevarer og pakkeløsninger. Ind imellem er det softwareudvikling på høj plan, der skaber succesen.

Vi elsker at løse dine udfordringer, og det gør vi gerne med udgangspunkt i standardsoftware – så længe det er det rigtige valg. Nogle gange er dine behov og ønsker bare så komplekse, innovative eller ambitiøse, at ingen standardpakke vil passe. Vi tager enhver systemudviklingsudfordring op med mantraet ”intet er umuligt” – uanset størrelse eller kompleksitet.

Vi har stærke kompetencer indenfor softwareudvikling og har for en lang række kunder bevist, at et softwareprojekt kan ende endog rigtigt lykkeligt og ikke som en skandale på forsiden af dagbladene. Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt egenudviklede digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen, og som ikke besidder nogle af de snærende bånd, som mere standardiseret software kan være præget af.

Softwareudvikling hos Illumi

  • Vi har mange tilfredse kunder, som har fået en specialdesignet løsning, der skaber værdi i forretningen.
  • Software udviklet fra bunden giver en frihed og fleksibilitet, som er meget svær at opnå med standard løsninger.
  • Du ejer kode og produkt, og kan på helt eget initiativ dreje det i den retning, du ønsker. 
  • Det behøver ikke være hverken svært eller dyrt. Det er bare en anden proces, når man ikke læner sig op ad noget velafprøvet - en proces som vi har mange gode erfaringer med at gennemføre.

Verden er dog sjældent sort/hvid, og derfor er de fleste projekter oftest en blanding af både nyudvikling og brug af mere standardiserede produkter - en kunst og et håndværk som vores softwareudviklere og –arkitekter har opdyrket og forfinet gennem mange projekter og års erfaring. Samtidig har de tillagt sig evnen til identificere, hvor i et projekt egenudvikling vil have god værdi. 

Nogle gange er det bare nogle få timers specialudvikling, der kan gøre hele forskellen! Andre gange er det adskillige tusinde timers specialudvikling til en nicheløsning, der er svaret. Vi vurderer det sammen med dig fra projekt til projekt og tror grundlæggende ikke på, at ét værktøj eller én metode altid kan være svaret på alle behov.

Læs om nogle af vores specialudviklede løsninger