Vores ekspertiser

Vores ekspertiser spænder bredt inden for det digitale felt, og vi bringer dem alle i spil for at skabe digital succes for vores kunder

Vi er et kreativt og nysgerrigt team, som finder udfordring i at løse det 'uløselige', og derfor har vi også gennem årene oparbejdet en lang række ekspertiser, der på forskellig vis skaber digital succes for vores kunder.

Når vi sammen med vores kunder identificerer et digitalt potentiale, hvad enten det er et stort eller lille, sætter vi en proces i gang, som optimerer og skaber værdi for deres forretning.

Om succesen måles på frigivelse af administrative ressourcer, bedre Google-ranking eller større brandidentifikation er selvfølgelig individuelt i forhold til den enkelte kunde, vi udvikler løsningen sammen med.

Illumi vandt opgaven i konkurrence med en række store leverandører, fordi de kunne sætte handling bag ordene, være fleksible i forhold til vores behov og levere en softwareløsning med ordentligt styr på kodearbejdet. Vi er glade for, at vi gav Illumi buddet, for de udviklede en agil løsning med programmering af høj klasse.

Lisbeth Andreasen, IT ansvarlig hos Nikosax

Det vi gør

Når vi sammen identificerer et digitalt potentiale, hvad enten det er stort eller lille, sætter vi en proces i gang, som optimerer og skaber værdi for din forretning.

Vi er meget mere end en IT-leverandør

Vi ser os selv som en digital samarbejdspartner langt mere end en IT-leverandør, der ’blot’ byder ind på enkeltstående opgaver.

Det, vi samarbejder om, rækker lige fra at hjælpe vores kunder med digitale forretningsstrategier og markedsføring til design, udvikling og implementering af digitale løsninger. I vores optik er en god digital løsning nemlig baseret på en grundig indsigt i kundens systemportefølje og forretningsgrundlag, hvilket er en vigtig viden, vi opbygger over tid.