Design og UX

Vi omsætter brands til fantastisk digitale brugeroplevelser, der understøtter din forretningsstrategi

UX står for User Experience, som vi i Illumi oversætter til brugeroplevelse. Det siger sig selv, at en brugeroplevelse er en subjektiv og individuel oplevelse af at benytte et givent website. Hos Illumi er UX et begreb, der ikke kun handler om brugervenlighed og funktionalitet men ligeså meget om at fænge og fastholde besøgende og skabe en stærk brandidentificering.

Context is King

Ikke alle websites skal nødvendigvis designes til at omfatte hele paletten, og derfor er vores udgangspunkt altid først at opnå en forståelse af brugerne og den kontekst, hvori de anvender websitet. Der er selvsagt forskel på, om vi designer et website, hvis primære formål er at skabe stærk personlig identifikation og brandloyalitet, eller et website som skal levere saglig information om livsvigtige vacciner.

Visuelle designs bliver til digitale brugeroplevelser

Vi er specialister i at omsætte visuelle designs til fantastiske digitale brugeroplevelser, og på den måde gøre din visuelle identitet målbar. Nogle af vores kunder har ikke et eksisterende samarbejde med et reklamebureau, og for dem udarbejder vi flotte visuelle designs, som er dybt forankret i virksomhedens brandidentitet.

Før vi kan begynde den egentlige udvikling af et nyt site, laver vi en digital rentegning af de visuelle designs til pixels og grids, således at frontendudviklerne har noget konkret at arbejde ud fra.

Værd at vide om User Experience design

  • UX design er ligeså vigtigt som visuelt design
  • Med et godt UX design kan besøgende finde ud af at interagere med dit website eller din app
  • UX design handler om forståelsen af digitale adfærdsmønstre og at designe løsninger herefter
  • Et godt UX design skaber det rigtige flow for dit websites besøgende og bedre konvertering

Konverteringsoptimering

Hos Illumi er vi af den opfattelse, at et godt UX design er afgørende for din konverteringsrate, og derfor starter vores projekter altid på et strategisk plan for at forventningsafstemme hvilke konkrete mål, som vores design skal medvirke til at nå.

Optimal brugeradfærd

Det kan ind imellem være en svær balancegang for en kunde at navigere i krydsfeltet mellem den nødvendige funktionalitet og de mange spændende visuelle features, som er til rådighed. Derfor bruger vi tid på at afdække på hvilken måde, det nye website skal understøtte vores kunders overordnede forretningsmål.
I den snak er vi ikke blege for at sige, hvad vi mener og fortælle vores kunder, hvis de ønskede visuelle effekter er forstyrrende for optimal brugeradfærd og konvertering på sitet.

Indhold relateret til design og UX

En god designproces indeholder lige dele nysgerrighed, kreativitet, ledelse og struktur, og det er vigtigt at facilitere henholdsvis det ene og det andet på de rigtige tidspunkter i processen, så både idéudvikling og fremdrift understøttes maksimalt.