Søgemaskine­optimering

Vi bygger websites, som søgemaskiner forstår

Alle virksomheder og organisationer, der har fokus på online tilstedeværelse, ønsker højre placeringer og mere spalteplads i SERP. Vores kunder er ingen undtagelse!

Derfor tilbyder vi forskellige SEO services, der alle har til formål at styrke kundernes synlighed i et søgeresultat og i sidste ende bidrage til øget vækst.

Teknisk SEO er en spidskompetence hos Illumi. Vi optimerer løsningens performance og gøre den forståelig for søgerobotterne, når de crawler sitet forud for indekseringen.

Læs mere

On Page SEO, handler om at skrive godt indhold og organisere det på en sådan måde, at brugerne kan finde hoved og hale i det.

Vi rådgiver dig i forhold til at skrive indhold, som er i overenstemmelse med brugernes søgeintentioner og forventninger til et konkret søgeresultat.

Vi hjælper dig med at udarbejde en god linkbuilding-strategi, der styrker autoriteten på dit website.

Vi hjælper dig med at definere målsætningen for dit SEO arbejde samt udarbejde en solid strategi, der sikrer, at du får succes.

Vi udarbejder forskellige analyser forud for det strategiske arbejde. Vi laver både tekniske  analyser, linkanalyser og søgeordsanalyser.

Performancerapporten er et vigtigt redskab, du kan bruge som grundlag for fremtidig optimering og vedligeholdelse af din webplatforms generelle tilstand.

Indhold relateret til SEO

Gå op opdagelse i vores andre artikler om søgemaskineoptimering.

Alle vidensartikler