En tryg arbejdsplads

Vi er ordentlige mennesker og gode kolleger

Hos Illumi tror vi på, at geniale ideer og løsninger opstår i fællesskab, og derfor deler vi ud af vores viden, hjælper hinanden og arbejder sammen på tværs af fagområder. Vi håber naturligvis, at du har lyst til at smide dine erfaringer og kompetencer i puljen og bidrage til, at vi som virksomhed er førende inden for vores felt.

Fleksibilitet i arbejdslivet

Har du ro i baglandet, fungerer du også bedre, når du er på arbejde. Derfor giver vi gode muligheder for at tilrettelægge din arbejdsdag så alt det andet, som også er vigtigt i dit liv, kan prioriteres, når det er nødvendigt.

Udvikling og læring

Vi arbejder i en branche i konstant udvikling, og viden er en vigtig drivkraft for vores succes.

Hos Illumi stræber vi efter at skabe en kultur, hvor personlig og faglig udvikling er omdrejningspunktet for alle medarbejdere. Derfor forventer vi også, at du som vores kollega er nysgerrig på ny viden, der kan bidrage til, at du bliver ekspert på dit fagområde, og vi som virksomhed konstant er på tæerne for at optimere vores løsninger.

Vi giver dig mulighed for at deltage i kurser, seminarer konferencer o.lign., så du kan holde dig opdateret på alt det, der er relevant for dit arbejde.

Vi er nysgerrige, udfordrende og legende i vores tilgang til læring, og derfor bliver vi også hele tiden bedre til at gå nye veje sammen med vores kunder.

Mere om Illumi

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, succeser og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!