Senior Umbraco webudvikler (frontend teknologier)

Vi søger en ambitiøs senior webudvikler med fokus på frontend teknologier og Umbraco CMS

I al ubeskedenhed går det godt hos Illumi, og derfor har vi brug for endnu en dygtig webudvikler, som sammen med det øvrige team kan skabe digital succes og resultater for vores kunder. Så motiveres du af at løse spændende og komplekse opgaver med fokus på kvalitet og indgå i et tæt teamarbejde, så er det dig vi søger.

Om Illumi

Siden 2008 har vi leveret digitale løsninger til danske og internationale kunder. Vi elsker at dykke ned i kundernes forretningsmæssige udfordringer og sammen skabe bæredygtige, digitale løsninger, der tager højde for både kundens interne processer og eksisterende digitale platforme. Kort fortalt, leverer vi forretningsstrategier, rådgivning, udvikling, implementering og design af digitale løsninger - og allerhelst de mere komplekse af slagsen.

Vores stack

De fleste af vores løsninger baserer sig på enten Umbraco CMS eller er helt custom-udviklede. I listen nedenfor, kan du se hvilke teknologier og platforme vi primært arbejder med, men det er ikke et krav, at du har erfaring med dem alle – vi ved, at en dygtig udvikler hurtigt sætter sig ind i de nødvendige teknologier. Vær opmærksom på at frontendrollen hos Illumi kan være bredere end andre steder. Du vil fx få mulighed for selv at skrive Razor-views og C#, men det er en mulighed, ikke et krav. 

TypeScript, SCSS, Webpack, Umbraco CMS, Angular, C#/Razor, Git, CI/CD.

Om dig

Vi søger en senior webudvikler med en solid erfaring, særligt inden for frontend. Som person sætter du en ære i at udvikle webløsninger af høj teknisk kvalitet, ligesom du har stort fokus på performance, skalerbarhed og vedligehold af kode.

Vi ved at en dygtig udvikler hurtigt sætter sig ind i de nødvendige teknologier, men de menneskelige egenskaber er svære at sætte på formel. Derfor søger vi en person, der:

 • har naturlig nysgerrighed og sætter en ære i sin faglighed
 • har lyst til at indgå i et team og værdsætter et tæt samarbejde
 • kan lide at lære fra sig og give andre feedback
 • naturligt tager ejerskab af en løsning og sikrer at den tekniske kvalitet er i top

Din hverdag

Du bliver en del af Illumi-familien, som består af 20 dedikerede og professionelle kolleger som alle sidder fysisk i Aarhus. I dit daglige arbejde vil du som frontend-udvikler være tæt knyttet til et fast team af andre udviklere, UX designer, projektledere og kundeansvarlige, som sammen med dig vil udvikle og løse en masse spændende digitale udfordringer og opgaver for vores kunder.  

Hos Illumi tror vi på, at geniale ideer og løsninger opstår i fællesskab, og derfor deler vi ud af vores viden, hjælper hinanden og arbejder sammen på tværs af fagområder. Vi forventer naturligvis, at du har lyst til at smide dine erfaringer og kompetencer i puljen og bidrage til, at vi som virksomhed er førende inden for vores felt, da det er der vi skaber værdi og magi. 

Læs mere om hverdagen og vores værdier her

Herudover byder din hverdag også på:

 • Søde, knalddygtige og hjælpsomme kolleger
 • Et uformelt og ambitiøst miljø
 • Masse af ansvar og udviklingsmuligheder
 • Løn efter kvalifikationer
 • Prima pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Sjove personalearrangementer
 • Lækker frokostordning, god kaffe og morgenmad om fredagen
 • Mulighed for parkering til bilen eller et brusebad, hvis du løber eller cykler på arbejde
 • Flotte kontorer ved Dokk1 i hjertet af Aarhus og med udsyn til havnebassinet

Dine muligheder

Alle hos Illumi tager et stort ansvar og har store visioner for både vores kunder og os selv. Har du også store visioner, som hviler på et højt fagligt fundament, har du hos os en fantastisk mulighed for at skabe præcis det job, som du drømmer om og trives i. Vi er en meget flad og uformel organisation, så er du initiativrig kan du få stor medindflydelse på din hverdag og den måde vi arbejder på. Vi ønsker hele tiden at udvikle os selv og gøre tingene endnu bedre i fællesskab. 

Men vigtigst af alt er måske, at du får reel og væsentlig indflydelse på de projekter, du arbejder på. Vi sælger aldrig et projekt uden at både løsningsmodel, tidsplan og timebudget er blevet talt igennem og aftalt med det team, som skal løse opgaven. Hos Illumi vil du ikke opleve at få trukket urealistiske budgetter og hurtigt solgte luftkasteller ned over hovedet.

Sådan gør du

Skriv til [email protected] og vedhæft cv og ansøgning. Om du sender en videoansøgning, en ansøgning i kodesprog eller en old-school en af slagsen, er helt op til dig, men det er væsentligt, at ansøgningen fokuserer på din tilgang til frontudvikling.

Vi vurderer ansøgere løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kollega.
Ansøgninger sendes til [email protected] 

For yderligere info kan du kontakte Rasmus Bollerup på telefon 4133 5252 eller mail [email protected].

Nb: Vi forbeholder os ret til ikke at besvare henvendelser, som alene indeholder et cv.

Mere om Illumi

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, succeser og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!