E-handel

Sælgende, robuste og sofistikerede webshops
E-handelsløsninger med

  • Kundespecifikke rabatter og brug af vouchers/kuponkoder
  • Sprogversionering af produkter og ydelser
  • Udregning af fragtpriser
  • Momshåndtering på tværs af flere lande og markeder
  • Effektiv søgning (facetteret søgning)
  • Flere valutaer
  • Shop i shop og multibrandhåndtering
  • Fuld integration til Microsoft Dynamics, XAL, CRM med flere

 

Det er efterhånden velkendt, at IT-projekter ofte kører skævt, fordi der er uklarhed om krav og forventninger til opgaven. Derfor er evnen til at sætte sig i kundens sted ikke nogen uvæsentlig kompetence hos en IT-leverandør. Den har Illumi – oveni et højt fagligt niveau
Morten Nielsen
IT-chef
Om Illumis webshop til Small Danish Hotels

Relateret indhold

uCommerce

Umbraco CMS

Sitecore CMS

Relevante personer

Lars Due Nielsen 

Kvaliteten er afgørende

Hvis kvaliteten af et website er udslagsgivende for virksomhedens præsentation udadtil, så er kvaliteten af en e-handelsløsning decideret forretningskritisk. Selvsagt.

Hos Illumi har vi lang erfaring med at lave både specialiserede og standard e-handelsløsninger til mange forskellige brancher og virksomheder. Vores løsninger spænder fra udvikling af en printselv-gavekort webshop til Danske Kroer og Hoteller til salg af strømpebukser for Caroline Fleming og e-bøger for Aarhus Universitetsforlag

undefined

Integration med virksomhedens øvrige systemer

De fleste e-handelsløsninger i dag indeholder større eller mindre elementer af systemintegration. Typisk vil det dreje sig om at synkronisere varedata ind i webshoppen fra eksempelvis Microsoft Dynamics og aflevere ordredata den anden vej. Illumi har prøvet det meste og formentlig også noget, der løser dine behov. 

Læs casen med Small Danish Hotels

E-handelsplatforme

Vi bygger som regel vores e-handelsløsninger på en standard platform som uCommerce, der har fordelen af at være tæt integreret i både Umbraco CMS og Sitecore CMSLæs vores artikel om uCommerce her

Vi bygger også specialudviklede løsninger, når der ikke lige findes et standardsystem, der kan løse opgaven. Så tøv ikke med at kontakte os, vi har også et forslag til, hvordan vi opfylder dine særlige behov.

Det var eksempelvis det, Small Danish Hotels gjorde, da de havde fået idéen til et printselv-gavekort med online betaling. I deres eksisterende webshop oplevede de at miste ordre, fordi kunderne ofte havde brug for et gavekort ”her og nu”, eksempelvis i forbindelse med en fødselsdag eller en bryllupsdag, hvor man ikke kunne vente på, at posten nåede frem. I stedet ville de have et system, hvor kunderne kan betale og printe eller downloade et gavekort online, som er klar til brug med det samme.

Illumis løste opgaven og lavede samtidig et indløsningsmodul, som de enkelte medlemshoteller bruger, når kunden tropper op med gavekortet i hånden. Løsningen har været en enorm succes, og Small Danish Hotels kunder elsker den. Og hvis du tror, vi er partiske, så læs selv på Trustpilot.

undefined