Responsive design

Mobil, tablet og desktop i ét og samme website

Responsive hjemmesider tilpasser automatisk indhold og design til de skærmstørrelser, som brugerne benytter. F.eks.:

  • Laptop
  • Tablet
  • Mobiltelefon
  • Fladskærm / TV
  • Infoscreen og mange mange flere

Relateret indhold:

Websites

Umbraco

Sitecore

Relevante personer:

Rasmus Bollerup

Derfor er det smart

Når en bruger besøger dit website, ved du ikke, hvilken type skærm hun besøger det på. Fra sin iPhone i toget? Sin iPad i sofaen? Sin store desktop skærm på kontoret? Og vi ved det heller ikke. Men vi kan bygge dit website, så det automatisk tilpasser sig alle disse skærmstørrelser. På den måde får brugeren en optimal oplevelse uanset hvor, og hvordan hun vil læse dit indhold.

Vi leverede vores første responsive website i 2011 — en webshop endda — og har siden da bygget stort set alle vores løsninger på denne måde. Vi kender alt til de udfordringer, det medfører, og ved hvordan et site bedst gøres brugervenligt og hurtigt på alle enheder.

Illumis responsive design har boostet mobiltrafikken og vores placering i søgemaskinerne.
Jette Hartvig Stakemann
Marketingchef hos CfL
Om den responsive løsning Illumi leverede

Et website, der kan tilpasse sig brugerens skærmstørrelse gør alting meget nemmere. Du kan anlægge én strategi for dit indhold og behøver kun opdatere det ét sted. Og du kan tænke content first, da det er dit indhold — særligt det skrevne ord — der skal fungere på alle platforme, uanset den visuelle indpakning.

Med denne strategi slipper du for at vedligeholde et særskilt mobilsite og kan fokusere på at bygge ét velstruktureret og brugervenligt website. Og dette site skal designes mobile first. Flere og flere af dine brugere vil nemlig se det først eller udelukkende på en smartphone eller en tablet. For deres skyld skal sitet koges ind til sin absolutte essens, og på denne baggrund kan vi designe udvidede oplevelser for brugere med mere skærmplads og hurtigere netforbindelser.

Alle disse teknikker gør sig gældende uanset, om dit website skal baseres på en Umbraco eller Sitecore platform eller er en specialudviklet webapplikation.

Vi har erfaring med responsivt design i alle disse situationer og kan med udgangspunkt i dette designe den bedste brugeroplevelse for også dine besøgende.

undefined

Hør mere om vores responsive løsninger

Vi har erfaring med responsivt design i alle disse situationer og kan med udgangspunkt i dette designe den bedste brugeroplevelse for også dine besøgende.

Telefon: +45 41 33 52 52
E-mail: rrb@illumi.dk

Rasmus Bollerup
Projektansvarlig