Sitecore CMS

Kundeinteraktion på et nyt niveau

  • Avanceret dataopsamling så du ved mere om dine kunder
  • Brug din viden til at skræddersy den personlige oplevelse for hver kunde
  • Aldrig før har du kunne tilrettelægge din digitale markedsføring så præcist
  • Sitecore CMS er for dig, der vil kommunikere med dine kunder og ikke bare til dine kunder

Relateret indhold:

Umbraco CMS

Relevante personer:

Lars Due Nielsen

Mere om Sitecore

Sitecore CMS er ikke bare et Content Mangement System, det er en platform for interaktion med dine kunder

Aldrig før har du haft så stærkt et værktøj til at drive din digitale markedsføring, til at optimere dine kundernes oplevelse, til at optimere jeres ROI. Det er derfor Sitecore selv kalder det ”Own the experience”.

Digital markedsføring er i dag en central del af mange virksomheders marketingstrategi, men hvordan driver du din digitale markedsføring? Skal du logge ind i ét system for at opdatere jeres Facebookside, ét andet for at udsende et nyhedsbrev og et tredje for at opdatere jeres website?

Med Sitecores Engagement Platform samler vi alle dine digitale aktiviteter i én platform. Her kan du kontrollere hele din cross channel strategi, fra udformning til eksekvering og opfølgning.

Kravet var bl.a., at platformen skulle integrere hjemmeside, kursusadministration og kundeportal i en automatiseret proces. Sådan at både vores kursister og vores medarbejdere kun skal forholde sig til tingene ét sted. Det krav har Illumi klaret rigtig godt.
Morten Lundgaard
IT-chef
Om valget af Sitecore og Illumi

Sekunderne tæller

Du har kun et par sekunder til at fange potentielle kunders opmærksomhed. Derfor er viden om dine besøgende et af dine stærkeste redskaber til at skræddersy den personlige oplevelse. Når du nu ved, at en besøgende allerede er tilmeldt dit nyhedsbrev hvorfor så bruge central plads på websitet til en tilmeldingsform? Når du nu ved, at en besøgende er kommet ind via en Googlesøgning på ”røde sko”, så skal han da mødes af en side med alle de røde sko, I sælger!

Med Sitecores Digital Marketing Suite (DMS) kan du skræddersy og optimere dine kunders oplevelse.

undefined

Det kan betale sig

At drive en engagement platform er ikke en billig eller nem opgave, men du vil hurtigt opdage, at din ROI følger med dine investeringer. Hvis du er en større virksomhed, så mærker du sikkert også presset fra dine konkurrenter på de digitale medier. Nogle har måske endda fået et forspring? Med den rigtige Sitecore implementering indhenter du hurtigt deres forspring og kan tage føretrøjen.

At vælge Sitecore er ikke kun et spørgsmål om teknisk sikkerhed og stabilitet, det er også et spørgsmål om at vælge den platform, der kan sikre din virksomheds tilstedeværelse på de digitale medier.

Vi er Sitecore Certified Solutions Partner, og vores Sitecore udviklere og Sitecore arkitekter er alle certificerede gennem Sitecores uddannelsessystem.

Vil du vide mere om Sitecore CMS som platform?

Ring til Lars og aftal et uforpligtende møde hvor du kan få lejlighed til at få svar alle dine spørgsmål til projektet og valget af CMS platform.

Telefon: +45 30 22 21 21
E-mail: ldn@illumi.dk

Lars Due Nielsen
Digital rådgiver