Softwareudvikling

Det er ikke alt, der kan løses med hyldevarer
Softwareudvikling hos ILLUMI - kort fortalt:

  • Fremragende systemudviklere og -arkitekter inhouse
  • Mange tilfredse kunder som har fået løst noget unikt, som ikke har været løst før. Tag gerne en tur omkring vores referencer.
  • Hvis du gør det samme og bruger de samme midler som de øvrige aktører på markedet, så kommer du sjældent forrest.
    Nogle gange skal man turde tænke ud af boksen - også mht. til ens digitale platforme. Det hjælper vi dig med.
  • Software udviklet fra bunden kan tilbyde en frihed og fleksibilitet, som er meget svær at opnå med standard løsninger. Og så er det din kode og dit produkt, og du kan på helt eget initiativ dreje det i den retning, du ønsker.  
  • Det behøver ikke være hverken svært eller dyrt. Det er bare en anden proces, når man ikke kan læne sig op af noget velafprøvet -  men vi ved, hvordan vi sammen når i mål, til tiden og med succes.

Relateret indhold:

Integrationer 

Processer

Relevante personer: 

Henrik Møller

Mere viden:

Vi elsker at løse dine udfordringer, og det gør vi gerne med udgangspunkt i standard software – så længe det er det rigtige valg. Nogle gange er dine behov og ønsker bare så komplekse, innovative eller ambitiøse at ingen standard pakke vil passe. Stangtøj er bedste løsning de fleste dage, men nogle gange skal der haute couture til. Vi tager enhver systemudviklingsudfordring op med mantraet ”intet er umuligt” – uanset størrelse eller kompleksitet.

Illumi vandt opgaven i konkurrence med en række leverandører, heraf mange større. For Nikosax var det særligt vigtigt at finde en samarbejdspartner, der kunne sætte handling bag ordene, være fleksible i forhold til vores behov og levere en softwareløsning med ordentlig styr på kodearbejdet. Endda indenfor meget korte frister.
Lisbeth Andreasen
Projektleder, Nikosax
Om Nikosax' softwareudvikling med Illumi

Vi råder inhouse over nogle af markedets allerstærkeste kompetencer indenfor softwareudvikling og har for en lang række kunder bevist, at et software projekt kan ende endog rigtigt lykkeligt og ikke som en skandale på forsiden af dagbladene. Vores kunder har fået helt unikke markedsmuligheder, fordi de sammen med Illumi har skabt egenudviklede digitale platforme, de kan vokse med og i, og som ikke besidder nogle af de snærende bånd, som mere standardiseret software kan være præget af.

Verden er dog sjældent sort/hvid, og derfor er de fleste projekter oftest en blanding af både nyudvikling og brug af mere standardiserede produkter. Kunsten ligger i at vælge den rigtige strategi til hvert område af et projekt. En kunst og et håndværk som vores softwareudviklere og –arkitekter har opdyrket og forfinet gennem mange projekter og års erfaring. Samtidig har de tillagt sig evnen til at pege på lige der i et projekt, hvor egenudvikling vil have værdi og effekt kontra at bruge et standardprodukt. 

Nogle gange er det bare nogle få timers specialudvikling, der kan gøre hele forskellen! Andre gange er det adskillige tusinde timers specialudvikling til en nicheløsning, der er svaret. Vi vurderer det sammen med dig fra projekt til projekt og tror grundlæggende ikke på at ét værktøj eller én metode altid kan være svaret på alle behov.

Så tag en sparring med os om dine ideer, store som små, og lad os hjælpe med at anvise nogle muligheder for realisering som også tager hensyn til både økonomi og tidsrammer.

Skal vi hjælpe dig med at knække koden?

Vil du høre mere om, hvordan ILLUMI kan hjælpe dig til skræddersyede løsninger på dine udfordringer? Så ring til projektchef og løsningsarkitekt Henrik Møller for en sparring om mulighederne.

Telefon: +45 41 33 52 55
E-mail: hgm@illumi.dk

Henrik Møller
Løsningsarkitekt