uCommerce

Skalérbar e-handelsplatform til Sitecore og Umbraco
uCommerce key features

  • Cross platform – fuldt integreret i flere CMS’er
  • Flere shops med individuelle designs og features
  • Sprogversionering, personalisering og kampagnemuligheder
  • Skalérbar integrationsplatform
  • Feature rigt basisprodukt der kan tilpasses i alle dimensioner
  • Faceteret søgning
  • God SEO understøttelse
  • 1000+ installationer og et rigtig dygtigt og engageret community der sikrer, at produktet konstant udvikler sig.

Kontakt os og hør mere

Relateret indhold:

Umbraco CMS

Sitecore CMS

Relevante personer:

Henrik Møller

Mere om uCommerce

Online salget i Danmark stiger år for år, og for flere og flere bliver online salg og markedsføring en central del af forretningen og for nogle endda hele deres forretning. Så det er ikke underligt, at vi hos Illumi også år for år leverer flere og flere e-handelsløsninger. 

Vi vurderer de konkrete behov og udfordringer i ethvert projekt, hvilket er særligt vigtigt, når det kommer til at vælge en platform for sin kommende e-forretning. Vi insisterer altid på at finde den rigtige platform til projektet fremfor at få projektet afpasset til platformen. Derfor er det også vigtigt for os, at de platforme vi (så overhovedet) overvejer er fleksible, elastiske og medgørlige, så de træder i baggrunden og støtter processen og netop ikke er en begrænsende faktor, der opstiller forhindringer. En sådan e-handelsplatform er uCommerce.

undefined

uCommerce er en moden .Net baseret e-handelsplatform, der tilbyder en rig pakke af færdige features og desuden en klart defineret udviklingsmodel for, hvordan man selv udvider platformen med yderligere 

muligheder og egenskaber. Det er en platform undfanget med hensyntagen til undefinedat kunne skalleres på alle væsentlige parametre såsom flere shops i samme løsning, individuel sprogversionering af hver shop, individuelt købsflow og design til hver shop, personalisering til hver enkelt besøgende, rigtig god understøttelse af SEO-aktiviteter, kampagnemuligheder, faceteret søgning, produkt reviews og meget, meget mere.

Voks med uCommerce

Med uCommerce kan man helt reelt starte meget enkelt ud og lige så reelt vokse sig større med platformen uden, at den skal udskiftes. Dette understøttes yderligere af, at uCommerce er fuldt integreret i flere CMS’er (herunder både Umbraco og Sitecore), så man ikke bindes uløseligt til ét CMS, hvilket desværre ofte er tilfældet på mange andre e-handelsplatforme.

En succesfuld e-forretning er oftest opbygget af en række IT-systemer, som er indbyrdes integreret (se i øvrigt artikel om integration), så man får forbundet f.eks. produktdatabaser, økonomisystemer, kundeoplysninger, etc. i nogle forretningsflows, der er mest muligt automatiserede. uCommerce er særdeles velegnet til at fungere i et sådant økosystem, da det foruden de mange færdige features har en åben model for både at udvide featurepaletten og ændre på eksisterende features.

- Fik vi fortalt, at Illumi selvfølgelig er "uCommerce Power House"? Det er din garanti for, at vi kender og behersker platformen, og ved hvornår den er egnet og lige så vigtigt, hvornår den ikke er egnet.

Vil du vide mere om uCommerce som e-handelsplatform?

Ring til Henrik Møller og aftal et gratis og uforpligtende møde, hvor der kan sparres omkring dine ønsker og drømme, og hvor du kan blive klogere på uCommerce og e-handel.

Telefon: +45 41 33 52 55
E-mail: hgm@illumi.dk

Henrik Møller
Løsningsarkitekt