Umbraco CMS er ekstremt brugervenligt for redaktørerne og er samtidig et meget åbent system, som er nemt at udvikle og implementerer på. 

  • Effektivt og enkelt for redaktører
  • En særdeles fleksibel udviklingsplatform
  • Nem at integrere med
  • Oplagt til flersprogede løsninger
  • Kan håndtere flere uafhængige websites i samme løsning
  • Stort community gør det altid nemt at finde udviklingskompetencer
  • Mere end 400.000 installationer i verden

Relateret Indhold:

Sitecore CMS

Relevante personer: 

Rasmus Bollerup

Mere om Umbraco CMS

Ved at bygge dit website på Umbraco CMS får du glæde af en skalérbar platform, der understøtter problemfri integration til andre systemer, og som er optimeret til gnidningsfri redaktøroplevelser og lynhurtige websites. Alt sammen for et absolut minimum af licensomkostninger.

Vi er Umbraco eksperter

Vi er Umbraco Gold Partner og har leveret både store og små Umbraco løsninger til en lang række kunder. Websites på flere sprog, med mange redaktører, med e-handelsløsninger og medintegration til Navision, C5, EASY-A og mange andre systemer. Altid med fokus på en optimeret oplevelse for både redaktører og besøgende.

Umbraco er nemlig en open source platform. Det betyder, at udviklere fra hele verden bidrager med fejlrettelser og nye funktioner til platformen, som derfor forbedres meget hurtigt.

Vores udviklere har bygget egne moduler til Umbraco, har holdt oplæg på Umbracos udviklerkonference og deltager aktivt i udviklermiljøet.

Globalt ekspanderende Systematic kunne have bygget sit eget website, men foretrak Illumis filosofi og Umbraco-ekspertise – og evne til at holde ”begge ben på jorden”.
Morten Rørbæk Brøndum
Manager, Communication
Om Illumis Umbraco-expertise

Hvem står bag Umbraco

Den primære drivkraft bag projektet er Umbraco HQ, som har hovedkontor i Danmark men har ansat de dygtigste udviklere fra hele verden. De arbejder dedikeret på at videreudvikle platformen og integrere bidrag fra det aktive community.

Umbraco blev grundlagt i Danmark og første open source version blev lanceret i 2005. Siden da er det blevet et af de meste populære content management systemer på Microsofts .NET-platform med flere hundrede tusinde kørende løsninger deriblandt adskillige Fortune 500 websites. Skal dit være det næste?

undefined


                          Umbraco cases

systematic_case_01.png

Systematic

Case: Systematic

ILLUMI leverer software til Danmarks største privatejede softwareproducent. Globalt ekspanderende Systematic kunne have bygget sit eget website, men foretrak ILLUMIs filosofi, Umbracoekspertise – og evne til at holde ”begge ben på jorden”.

Læs casen her
cfl.jpg (1)

Fantastisk projektledelse

Case: Cfl

”Virkelig godt gået” er nogle af de meget positive meldinger, som Cfl havde om samarbejdet med ILLUMI.

Læs beretningen her
eaaa_billede_til_case-oversigt.png

Erhvervsakademi Aarhus valgte ILLUMI igen

Erhvervsakademi Aarhus

Med fem års proven track record var beslutningen ikke svær 

Læs mere om løsningen her
Årets_Program_-_Aarhus_Festuge_og_Aarhus_Festuge_-_Google_Docs_og_Illumi.gif

Illumi sikrer en god digital oplevelse i Umbraco, når Aarhus Festuge byder på kultur

Case: Aarhus Festuge

Hvert år i august indfinder der sig en særlig stemning i den jyske hovedstad, når Aarhus Festuge sætter i gang. Festlighederne strækker sig over ti dage, som er fulde af kulturoplevelser, men forud for dem ligger et stort digitalt arbejde. Det står Illumi bag

Skærmbillede 2016-01-21 kl. 10.19.35.png

Avanceret sprog- og rettighedsopsætning i Umbraco

Case: DALI

ILLUMI har knækket nøden: Nu kan du lave ægte Multilingual websites i Umbraco og pushe indhold ud på et eller flere sproglag. 

Læs casen her

Er du blevet interesseret?

Vi stiller med glæde op til spørgerunder og demoer. Ring til os i dag og aftal et møde!

Telefon: +45 41 33 52 52
E-mail: rrb@illumi.dk

Rasmus Bollerup
Projektansvarlig