Nyt website til Agro Food Park

Umbraco website skal understøtte tiltrækningen af nye landbrugs- og fødevarevirksomheder til området

Agro Food Park er etableret på Landbrug & Fødevarers arealer i Aarhus N, hvor visionen er at forbinde kompetencer og skabe det førende innovations- og vækstmiljø for fødevarer, der kan bidrage til at sikre udviklingen af bæredygtige produkter til fremtidens generationer.

Fleksibel Umbraco løsning

Det nye website bygger på en fleksibel Umbraco løsning, hvor redaktørerne let kan arbejde med at skabe indhold til de forskellige målgrupper og promovere de mange events, der skal medvirke til at styrke fællesskabet i parken.

Det har været vigtigt for os i samarbejde at skabe en platform, der på inspirerende og motiverende vis byder potentielle nye beboere i Agro Food Park velkommen. Websitet har et intuitivt UX-design og giver de besøgende store flotte billeder at spejle sig i.

Jimmi Hassel Nielsen, digital designer hos Illumi.

Et CMS skal gøre det, der er behov for!

Udfordringerne i det gamle Sitecore CMS var talrige. Mest af alt var det en dyr og unødig kompleks løsning til et - på nuværende tidspunkt - forholdsvist simpelt behov.

Sitecore er et content management system, som rummer en lang række muligheder for at arbejde med digital markedsføring, leadgenerering og personificerede brugerrejser, men for Agro Food Park og mange mindre virksomheder og organisationer, vil man formodentligt slet ikke have ressourcer til at udnytte Sitecores fulde potentiale. Derfor er det på mange måder en stor lettelse for Agro Food Parks indholdsredaktører, at det nye Umbraco website er så let at vedligeholde.

Sprogvarianter

Websitet byder også på en engelsk version, som let redigeres med Umbraco-funktionen Language Variants. Simpelt fortalt betyder der, at redaktørerne har mulighed for at lave så mange sprogvarianter af sitet, som der er brug for. Sprogvarianterne bliver kædet sammen og vises side-by-side, så man bevarer overblikket, når indholdsopdateringer skal slå igennem på flere sprog.

Kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Relateret indhold

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen.

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!