Danske Terapeuter

Alternative behandlere slår sig sammen i en ny fælles digital platform.

Forenede Danske Zoneterapeuter og Danske Akupunktører har taget et vigtigt strategisk skridt frem mod et styrket kendskab til alternative behandlings­metoder.

Danske Terapeuter, som organisationerne fremadrettet kommer til at hedde, varetager medlemmernes faglige og økonomiske interesser og arbejder for en stadig højnelse af den faglige standard i branchen.

Den nye platform skal primært formidle viden om alternative behandlings­former samt styrke medlemskabet af organisationen.

Det nye website skal sikre flere medlemmer

Danske Terapeuter er en medlemsorganisation, og det er selvsagt, at flere medlemmer giver Danske Terapeuter bedre muligheder for at styrke de enkelte medlemmers forretninger. Derfor har vi haft et stor fokus på, at informationsarkitekturen understøtter en simpel brugerrejse frem mod et medlemsskab. 

God informationsarkitektur giver overblik

Vores designer har lavet et grundigt forudgående analysearbejde for at identificere alle typer af indhold på de to ”gamle” websites. Det har resulteret i en logisk og intuitiv struktur, der giver rigtig god mening for de to primære målgrupper, behandlere og klienter, som det nye fælles website henvender sig til.

Digitalisering af forretningsgange

Som et led i vores samarbejde omkring digitalisering af sekretariatets forretningsgange har vi specialudviklet et flow til medlemmernes tilmelding og betaling af kurser.

Digitalisering af forretningsgangene i sekretariatet er en ongoing proces, og flere features vil løbende bliver udviklet.

Umbraco CMS

Hos Illumi udvikler vi altid på den nyeste version af Umbraco CMS. Frameworket er baseret på .NET Core teknologi, som sikre, at den løsning, vi laver, er fleksibel, performer godt og understøtter vores kunders fremtidige behov.

Umbraco CMS er et velafprøvet og udbredt content management system. Det er baseret på open source, hvilket bl.a. betyder, at der ikke skal påregnes løbende omkostninger til licenser.

Profilbillede - Henrik Møller

Vil du høre mere om vores løsninger og Umbraco CMS?

Henrik Møller

Andre kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!