Erhvervsakademi Aarhus

Med en ny stærk, opgraderet CMS-platform, et helt nyt design og en række nye features, er Erhvervsakademi Aarhus klar til at byde nye studerende velkommen

Om Erhvervsakademiet

Med mere end 5000 fuldtidsstuderende og 6000 deltidsstuderende er Erhvervsakademi Aarhus et af landets største erhvervsakademier, som udbyder praksisnære videregående uddannelser.

De mange forskellige typer af uddannelser - fordelt på fuldtidsstudier og deltidsstudier på både dansk og engelsk, skræddersyede forløb for virksomheder, kurser for ledige mm - giver en kompleks struktur, som også afspejler sig i det IT- landskab, der understøtter den daglige drift af uddannelserne.

En løsning med flere subsites

Weblandskabet udgøres primært af hovedsitet www.eaaa.dk, men indeholder også flere subsites. Den internationale afdeling, biblioteket og alumne-fælleskabet har fx sine egne webuniverser, ligesom flere systemer er bundet sammen med webplatformen, så de online tilmeldinger fra kommende studerende lander direkte i EAAA's studieadministrative systemer.

Hertil kommer mange forskelligrettede behov fra brugere og redaktører, der dagligt interagerer med erhvervsakademiets webplatform.

Samarbejdet med hele teamet hos Illumi har været godt. Der har fra start været stor forståelse for vores forretning og ønsker, og samtidig har vi fået konstruktivt modspil på en del af vores krav; et modspil, som helt klart har forbedret slutresultatet. Vi har hele vejen igennem oplevet hurtigt adgang til hjælp, svar og rettelser. Set i det lys er vi selvfølgelig også enormt stolte af, at Victor, som har været teknisk team lead på opgaven hos Illumi, faktisk er dimittend her fra akademiet.

Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademiet

Om samarbejdet

Erhvervsakademi Aarhus har været kunde hos Illumi siden 2009 og det er vi naturligvis glade for, fordi der i de langsigtede samarbejder, opbygges en viden og tillid, som har positivt afsmittende effekt på både proces og budget.

Dette har gjort det lettere at håndtere den seneste opgave med at implementere nyt design, da vi har været ansvarlige for hele websitet i årene, der er gået og dermed også har kunnet tage et holistisk ansvar for løsningen.

Opdateringen omfattede foruden en fornyelse af websitets visuelle identitet en opgradering af platformen til den nyeste version af Umbraco. Dette krævede omfattende backend-arbejde med konvertering af gamle moduler til nye samt migrering af indhold.

Vi er - igen - kommet godt i mål sammen med Illumi. Vi er fuldt tilfredse med det nye look og den teknik, som ligger bag. Illumi har forstået vores ønsker, udfordret dem og hjulpet os med at tage de helt rigtige beslutninger, så hjemmesiden nu står stærkt rustet til fremtiden

Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademiet

Om opgaven og resultatet

På samme måde som en medarbejder bør opdateres på ny viden og meningsfulde arbejdsopgaver, kræver en webplatform vedligeholdelse i form af opdateret teknologi, indhold og design, hvis det kontinuerligt skal kunne understøtte organisationens målsætninger.

For Erhvervsakademi Aarhus var tiden kommet til et gennemgribende designløft. Med udgangspunkt i et designoplæg udviklet af Erhvervsakademi Aarhus og som Illumi har rentegnet og opstrammet, er projektet mundet ud i, hvad der for den besøgende fremstår som et 100% nyt website, men hvor indhold og struktur i det store og hele er genbrugt. Erhvervsakademiet har derfor med en redaktionel indsats på blot cirka 14 dage formået at lancere det ”nye” website.

Udover designopdateringen har vi naturligvis sørget for samtidig at opdatere webplatformen til nyeste version af Umbraco CMS.

Interfacet i Umbraco er virkelig en opgradering for os. Der er mange funktioner, som gør redaktørarbejdet meget lettere, fx søgning i content og media, sprogversioneringer, kopiering af indholdselementer, adgang til alle system-tekster og transparente SEO-indstillinger. Vi har haft af en del kolleger, som er uerfarne ang. CMS, til at hjælpe med oprettelse af indhold – og oplæringen af dem har været ganske kort og helt uproblematisk.

Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademiet

Ny søgefunktion baseret på Elastic Search

Som en del af projektet er den gamle søgemotor udskiftet med Elastic Search, hvilket har givet nogle markant forbedrede værktøjer for redaktørerne til at arbejde intelligent med søgningen og søgeresultater. Det er således nu muligt at arbejde synonymer, boostede og prioriterede søgninger, se lister over søgetermer, der ikke giver resultat med videre.

Salg af kurser fra online shop

I kursusuniverset har vi specialudviklet en shop til salg af kurser. For at optimere både brugeroplevelsen og konverteringen har vi udviklet personaliserede check-out flows, der baserer sig på data om bl.a. uddannelsesbaggrund, som brugerne oplyser undervejs i flowet.

Vi gik ind i projektet med et ønske om en webløsning, der bare fungerede bedre – men ellers var den samme. Vores gamle side kunne sammenlignes med en bil, som værkstedet ikke længere kunne reparere på. Set i bagspejlet har vi ikke kun fået opfyldt dét ønske – vi har hele vejen rundt fået en bedre online tilstedeværelse både hvad angår teknik, brugervenlighed, system-integrationer, performance, sikkerhed, SEO og mobiloptimering.

Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademiet

Kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Relateret indhold

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen.