Kulturmødet Mors

Kulturmødet Mors samler kunstnere, kulturinstitutioner, politikere, mediefolk, fonde og borgere for at sætte kulturen øverst på dagsordenen. I løbet af de tre dage mødet varer, afholdes mere end 500 arrangementer indenfor forskellige genre og temaspor.

Inspireret af vores løsning til Aarhus Festuge, har vi for Kulturmødet Mors bygget en program-app, som giver det fulde overblik over alle arrangementer. I søgepanelet kan brugerne filtrere på datoer, tidspunkt på dagen og arrangementgenre. Se løsningen.

Ligeledes er der defineret nogle teamspor, som viser en pre-filtreret liste med arrangementer inden for et særligt tema.

Løsningen er lavet som PWA, hvilket betyder den kan installeres og startes fra et ikon på din hjemmeskærm.

Integration til FestivalPro

Program-appen synkroniserer alle data og filer fra FestivalPro. FestivalPro er det administrative festivalsystem, som Kulturmødet Mors bruger. Medarbejderne skal således kun administrere arrangementerne fra én platform.

Favoritter

Program appen har også en vigtig favoritfunktion, så deltagerne kan planlægge deres deltagelse i kulturmødet. Ved at logge ind på program-appen, kan deltagerne gemme deres favoritter og tilgå dem fra forskellige enheder.

Banner foto: Per Bille

Indhold relateret til specialudviklede systemer

Vi udvikler forretningssystemer for virksomheder og organisationer inden for uddannelsessektoren, transport- og logistiksektoren, byggesektoren, serviceindustrien og mange flere.

Kundeprojekter

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt egenudviklede digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen, og som ikke besidder nogle af de snærende bånd, som mere standardiseret software kan være præget af.

Alle kundeprojekter