Odense Marcipan

Vi har skabt en skalerbar platform til Odense Gruppen, der samler flere websites i én fælles Umbraco løsning

Opdateret 29.juni 2022

Vores seneste udvikling på løsningen er et skift fra en headless Umbraco løsning til den nyeste version af Umbraco. Fordi databasen er den samme på begge Umbraco versioner, er al indhold konverteret automatisk. På specialudviklede dele af løsningen, har det krævet en omskrivning af koden og manuel håndtering, fordi Umbraco er flyttet ind i .Net Core frameworket.

Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Odense Marcipan producerer mere end 170 forskellige marcipankvaliteter, der er tilpasset forskellige anvendelser, markeder og kundesegmenter. Udover salg af produkter, er strategien at tilbyde et omfattende inspirationsmiljø med viden og opskrifter til de forskellige segmenter.

Om opgaven

Odense Gruppen har i dag fem websites; odense-marcipan.dk, odense-konditoriet.dk, odense-foodservice.dk, bæchs-conditori.dk og igos.dk, der primært differentierer sig i forhold til målgrupper på henholdsvis B2B og B2C markederne.

Da vi fik opgaven, var det ønsket fra Odense Gruppen at få en skalerbar digital platform, der bredt indenfor Odense Gruppen kunne understøtte overgangen fra traditionel forretning til en mere digital forretning samt sikre genbrug og deling af fx opskrifter, produktinformation og videoer mellem forskellige forretningsområder og sub-sites.

Det var yderligere et ønsket, at platformen gennem sit indhold kunne styrke loyaliteten hos målgrupperne og efterspørgslen af Odense Marcipans produktsortiment.

Nyt design

Vi har lavet helt nyt design på flere websites. I designet har vi lagt vægt på konverteringer og sammenhængen mellem inspirationsuniverset og den kommercielle del forretningen. Når du fx bliver inspireret af en opskrift på nytårskransekage, har du mulighed for at tilføje de anvendte produkter til din indkøbskurv.

Vendr Webshop

Vi har valg Vendr som commerceplatform, fordi den er fuldt integrerbar i Umbraco og lægger sig op ad Umbraco's UI-design, hvilket gør redaktøroplevelsen velkendt og intuitivt.

Herudover giver Vendr os mulighed for at berige produktindholdet med mange af Umbraco’s andre indholdsfeatures. Vendr er ligeledes en billig platform, som ikke har løbende licensomkostninger. Du betaler et engangsbeløb og herefter kun, hvis du ønsker at opdatere platformen. Læs mere om Vendr

Content apps

Vi har yderligere beriget Odense Gruppens Umbraco-løsning med content apps til lagerstyring og statistikker.

Fem websites er implementeret på den nye platform - tjek dem ud her:

odense-marcipan.dk - inspiration og salg til private

odense-konditoriet.dk - inspiration til professionelle bagere og konditorer

baechs-conditori.dk - konditorkager og desserter fra frost

igos.dk - branding af bagefaste marmelader til professionelle bagere og konditorer

odense-foodservice.dk - inspiration og leverancer til kantiner, storkøkkener, cafeer m.fl.

Kundeprojekter

Mange af vores kunder kommer til os med ønsket om at få en unik løsning, som er tilpasset og egnet til de arbejdsprocesser, der i forvejen er i organisationen.

Alle kundeprojekter

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Relateret indhold

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen.