Case:

Kunde

DALI 

Kompetencer

Responsivt design, Umbraco CMS 

Projektansvarlig

Rasmus Bollerup

Se løsning her

www.dali-speakers.com

Avanceret sprog- og rettighedsopsætning i Umbraco 

DALI, den kendte danske højttalerproducent, gik i luften med deres nye Umbraco-baserede website i starten af december, lige op til julehandlen. Sitet er straks blevet godt modtaget hos forhandlere og kunder Jorden rundt i de godt 65 lande, som DALI er repræsenteret hos.

ILLUMI har leveret alt fra rådgivning og design til den teknisk implementering og er meget stolte over resultatet. Tag selv et kig på www.dali-speakers.com.

Websitet er tilgængeligt på otte forskellige sprog og markeder og har herudover en international version, som dækker de sidste godt 50 øvrige lande, hvor DALI er repræsenteret i større eller mindre omfang.

 

Rettighedsopsætning 

Med så mange interessenter og redaktører spredt over hele verden var det vigtigt for DALI med en stram og præcis styring af de lokale redaktørers muligheder samtidig med, at det skulle være simpelt og effektivt for den internationale webmaster at distribuere sider og indhold ud til de lokale markeder til oversættelse og forædling der.

Websitet er vedligeholdt af lokale webredaktører, som hver har adgang til deres egen lande-version og som via et detaljeret set af rettigheder kun kan rette i eget indhold. Systemet sikrer samtidig, at der ikke kan rettes i eksempelvis produktspecifikationer, som naturligvis er de samme over hele kloden og som den lokale redaktør ikke ved et uheld må komme til at rette i.

Multilingual med ILLUMIs Cross-language Content Distributor 

For at løse den logistikmæssige udfordringer ved at skulle have distribueret og oversat hundredevis af produkter, reviews og nyhedshistorier og samtidig sikre, at de enkelte redaktører kun har adgang til eget indhold, har ILLUMI udviklet en Cross-Language Content Distributor, som giver DALI’s webmaster mulighed for – by the click of a button – at udrulle indhold fra det internationale website til de lokale versioner af websitet, hvor de selv finder plads det korrekte sted i strukturen og afpublicerer sig selv, så de er klar til lokal viderebearbejdning.

Forhandlersøgning

Udover det avancerede sprog og rettighedssystem har ILLUMI importeret små 3000 forhandlere, som kan fremfindes gennem en enkel forhandlersøgning på www.dali-speakers.com/find-dealer og har udviklet en indbydende single page visning til DALIs mange produkter, fx http://www.dalispeakers.com/loudspeakers/
rubicon/rubicon-2/. Sitet har mange andre spændende features, som vi gerne fortæller om.

 

Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit projekt.

Vil du høre mere om vores løsning til DALI, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan ILLUMI kan hjælpe dig? Ring til os i dag.

Telefon: +45 41 33 52 52
E-mail: rrb@illumi.dk

Rasmus Bollerup
Projektansvarlig