Case:

Kunde:

Dansk Byggeri 

Kompetencer

Umbraco CMS, responsivt, rådgivning 

Projektansvarlig 

Dennis Kristiansen 

Konvertering af website fra Synkron VIA til Umbraco

 

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri, erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 6.000 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri, gik i luften med deres nye Umbraco-baserede website i slutningen af januar. Sitet er en konvertering fra Synkron VIA til Umbraco CMS, så selvom der umiddelbart ikke er den store visuelle forskel, er der sket meget bag scenen. Noget medlemsvirksomhederne og deres ca. 70.000 beskæftigede medarbejdere hurtigt vil få gavn af.

ILLUMI har leveret alt fra den indledende rådgivning til den endelige teknisk konvertering imellem CMS’erne og er meget stolte over resultatet. Tag selv et kig på www.danskbyggeri.dk

Mange sider, mange filer, mange funktionaliteter...

Med et site på størrelse med www.danskbyggeri.dk var det fra starten vigtigt at lægge den rigtige plan. Sitet indeholder rigtig mange sider, rigtig mange filer og et hav af funktionaliteter med integrationer til bl.a. medlemssystem, dokumentbank, exchange, eksterne webservices osv.

 

Tæt samarbejde

Både det eksisterende og det nye CMS er baseret på .NET og det var et bevidst valg, da konverteringen af funktionalitet blev væsentlig nemmere og hurtigere. ILLUMI og Dansk Byggeri har haft et tæt samarbejde omkring valg af fremtidigt CMS, samt klarlæggelse af overflytning af eksisterende funktionalitet og indhold. I forbindelse med konverteringen af funktionalitet, var det nærliggende at opgradere og udnytte nyeste teknologier og give brugeren en bedre oplevelse igennem bl.a. brugen af single page apps.

 

Konvertering

Dansk Byggeri’s gamle CMS løsning lå oven på en omkring 60GB stor database og kun gennem nøje strukturerede mapping-diagrammer, mellem de to CMS’ers indhold, lykkedes det, at få flyttet indholdet fra Synkron VIA til Umbraco.

Dette blev gjort via en dertil kodet konverteringsmotor, der kopierer indholdets struktur fra det ene CMS til det andet og igennem prioriterede lister over indhold, oprettes de korrekte dokumenter i det nye CMS. Dette, kombineret med den omskrevne funktionalitet, giver Dansk Byggeri et nyt site på en ny platform, men med et kendt indhold og nye muligheder.