Illumi som leverandør

Illumi som leverandør

Sammen skaber vi digital succes

Illumi råder i dag over nogle af markedets mest erfarne og kompetente folk, og vores kontorer i Aarhus og København huser et team af medarbejdere fordelt på udvikling, design og UX, support, projektledelse, løsningsarkitektur, strategi, administration samt marketing.

Vi har samlet set flere hundrede års erfaring i arbejdet med websites i forskellige afskygninger og har således et grundigt kendskab til markedet, kunderne, de involverede teknologier samt processen omkring et webprojekt.

Hele paletten

Siden 2008 har Illumi leveret digitale løsninger til danske og internationale kunder. Vi har været med til at gøre en forskel for kunderne, når vi har leveret forretningsstrategier, rådgivning, udvikling, implementering og design af digitale løsninger. Vi er et dedikeret team af engagerede og fagligt dygtige personer, og vores samlede erfaring strækker sig tilbage til internettets spæde begyndelse.

Vi hjælper vores kunder med at finde nye og bedre løsninger på daglige problemer både i forhold til proces og teknik. Fundamentet for dette er et solidt kendskab til kundernes forretning, de markeder de bevæger sig i og naturligvis de relevante tekniske kompetencer.

"Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virskomheder, når de har brug for at nytænke sammenhængen mellem visionen og de understøttende digitale platforme."
Søren Rysgaard Madsen, Direktør hos Illumi

Gensidig tillid

For at komme godt i mål med et stort IT projekt er det nødvendigt med en god og tidlig forventningsafstemning mellem parterne i projektet i forhold til fagområder og beslutningskompetencer. Når denne indledende øvelse er på plads, oplever vi en gensidig tillid i samarbejdet med vores kunder, som gør, at vi ikke har behov for at vende alle detaljer i et projekt i plenum. Det sætter vores kunder stor pris på, fordi de oplever, at det vederlag de betaler reelt går til udvikling og arbejde på opgaven fremfor møder.

Det er vigtigt at tale om ønskescenariet

I vores dialog med kunderne taler vi altid om, hvad ønskescenariet for den nye løsning er. Det betyder ikke nødvendigvis, at ønskescenariet bliver en realitet i første version, fordi budget eller tid ofte sætter en naturlig begrænsning på omfanget af projektet.
For at vi på den lange bane kan skabe værdi for vores kunder, bliver første version nødt til at være forberedt til de fremtidige udviklingsiterationer, som får ønskescenariet til at gå i opfyldelse.

Mere om Illumi