Illumi som leverandør

Illumi som din webleverandør

Vi bygger systemer og platforme der fremmer din digitale succes

Siden 2008 har Illumi leveret digitale løsninger til danske og internationale kunder. Vi har været med til at gøre en forskel for kunderne, når vi har leveret forretningsstrategier, rådgivning, udvikling, implementering og design af digitale løsninger. Vi er et dedikeret team af engagerede og fagligt dygtige personer, og vores samlede erfaring strækker sig tilbage til internettets spæde begyndelse.

Vi betragter det som vores fornemste opgave at udvikle nye digitale løsninger til dine forretningskritiske udfordringer. Fundamentet for dette er en solid indsigt i vores kunders forretning, de markeder de bevæger sig i og naturligvis en stak af relevante tekniske kompetencer.

”For os er det vigtig, at de ofte dyre opgraderinger af forretningens IT-understøttelse tages med meget sikre skridt, så vi igennem hele processen har kontrol over systemets evne til at imødekomme de strategiske forretningsbehov, kvaliteten og ikke mindst økonomien. Sammen med Illumi kom vi godt i mål på alle parametre.”
JAN HERMANSEN, AFDELINGSLEDER HOS MEJERIFORENINGEN

Det, synes vi, er vigtigt

Hos Illumi har vi et stærkt sæt af værdier, som gennemsyrer vores relation til hinanden og vores samarbejdspartnere. Værdierne er vigtige brikker i vores målsætning om altid at levere løsninger, der skaber fantastiske forandringer for vores kunder.

Ordentlighed

Vi er ordentlige mennesker – altså mennesker, som du kan stole på, og som er ærlige i alle aspekter af en samarbejdsrelation.

Indsigt gennem dialog

Vi slår ørerne ud og lytter til dig. Vi er ikke bedrevidende og deler gerne ud af vores viden. Jo mere vi ved om din forretning og dine brugere, des bedre løsninger kan vi udvikle sammen. Vi mener, at de bedste løsninger opstår, når vi har en tæt og ærlig dialog med omkring de reelle udfordringer og mål, som en ny digital løsning skal understøtte.

Kvalitet i proces og leverance

Alt andet end god kvalitet i proces og løsning er simpelthen for besværligt i længden. Derfor hjælper vi dig også med at vurdere de forretningsmæssige konsekvenser ved at gå på kompromis med kvaliteten i en digital løsning.

Hos Illumi har vi en stor faglig stolthed, som vi elsker at bring i spil for at finde den bedste løsning til dig inden for projektets fastsatte rammer. At udfordre os selv fagligt og personligt er i sidste ende det, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Gennemskuelighed

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at have os som digital samarbejdspartner. Vores erfaring er, at et gennemskueligt procesforløb og en gennemskuelig økonomisk model er de to vigtigste parametre for, om du vil opleve samarbejdet som trygt og succesfuldt.

Fleksibilitet

Nye gode idéer kan dukke op, eller budgettet kan pludselig blive halveret. Når forudsætningerne ændrer sig, er vi parat til at tilpasse projektet til de nye omstændigheder.

Uforudsete elementer udnytter vi ikke til at gøre projektet unødigt dyrere for dig, ligesom de naturligvis heller ikke skal medføre urimelige omkostninger for os.

”Illumi udviser som altid professionalisme og tålmodighed i arbejdet. Funktion og design må til tider vige for hinanden, og nogle gange er der endda et tredje hensyn, der kommer ind og komplicerer tingene yderligere. I god og tæt dialog har vi fundet frem til nogle løsninger, som vi i sidste ende mener, er med til at skabe en god oplevelse for brugerne af aarhusfestuge.dk og vores app." 
Jonas Barfoed, Kommunikationsansvarlig i Aarhus Festuge

Mere om Illumi