Vores kunder siger

Læs her, hvordan vores kunder oplever samarbejdet omkring projekterne og vores tilgang til løsning af opgaverne.

Godt samarbejde med projektteamet

Vi har haft et uovertruffet samarbejde med projektlederen, som har haft en god forståelse for vores organisation og altid har været nem at snakke tingene igennem med. De faste personer på teamet har alle haft en rigtig god indsigt i vores projekt og har hele tiden vidst, hvor vi var i processen, hvilket har skabt stor tryghed hos os. Vi har følt os i gode hænder i alle stadier af projektet. 

Katja Høiriis, projektleder og kommunikationsansvarlig, Idrættens Analyseinstitut

Umbraco var et godt match

Illumi var en rigtig god samarbejdspartner, der var med os hele vejen. Valget af Umbraco CMS var et godt match for en mellemstor dansk virksomhed som os, der opererer globalt.

Stig Veis Jørgensen, Marketing Manager hos SKOV

Læs mere

Formidabel evne til at finde løsninger på det uventede

Vores gamle hjemmeside var ikke længere up to date, og ønsket og behovet for en ny og topmoderne hjemmeside var påkrævet. Vi blev hjulpet igennem den svære proces på bedste vis, og særligt evnen fra Illumi til at finde løsninger på det uventede, og ikke mindst ønsker, der opstod undervejs blev løst formidabelt – vi følte os i gode hænder hele vejen igennem processen. Det færdige resultat taler vist for sig selv.

Søren Henriksen, centerchef for ledelse og strategi hos Ishøj Kommune

Læs mere

Godt overblik og kvalificeret modspil

Vores virkelighed ændrer sig hele tiden, og derfor er det fedt at have en samarbejdspartner som Illumi, der har et godt overblik over vores organisation og giver os kvalificeret modspil undervejs i udviklingsprocessen, hvilket i sidste ende giver os de bedste løsninger.

Helene Kannegaard, Forvaltningskonsulent hos CISU

Læs mere

Designet var spot on!

Allerede til workshoppen fik vi talt en del om designønsker, så det flotte design, som Illumi har stået for, var efter ganske få iterationer på plads. Designeren ramte vores ønsker spot on.

Maria Nielsen, Sekretariatschef hos DK-Camp

Læs mere

Styr på kodearbejdet

Illumi vandt opgaven i konkurrence med en række store leverandører, fordi de kunne sætte handling bag ordene, være fleksible i forhold til vores behov og levere en softwareløsning med ordentligt styr på kodearbejdet. Vi er glade for, at vi gav Illumi buddet, for de udviklede en agil løsning med programmering af høj klasse.

Lisbeth Andreasen, IT ansvarlig hos Nikosax

Forretningsforståelse og konstruktivt modspil

Samarbejdet med hele teamet hos Illumi har været godt. Der har fra start været stor forståelse for vores forretning og ønsker, og samtidig har vi fået konstruktivt modspil på en del af vores krav; et modspil, som helt klart har forbedret slutresultatet. Vi har hele vejen igennem oplevet hurtigt adgang til hjælp, svar og rettelser.

Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademi Aarhus

Læs mere

Teknisk ekspertise og ærlighed

Illumi tager afsæt i vores forretning og situation, og de møder os altid med konkrete forslag og alternativer til vores bud på løsninger. Det bekræfter os i, at den for os vigtige dialog fungerer, og at de har udvist teknisk ekspertise og ærlighed i forløbet.

Dennis Guldbrandsen, online manager hos Dali Speakers

Læs mere

Lydhør og løsningsorienteret

Illumi er meget løsningsorienterede. De har en enkel organisation, hvor vi taler direkte med udvikleren, og de har hele vejen igennem været lydhøre overfor de problemer, vi har haft. Vi følte, vi trygt kunne slå dørene op til vores egne IT-systemer.

Thomas Sandberg, Projektleder hos DEME

Læs mere

Konstruktive input til tekster

Da indholdet til vores nye site skulle produceres, var det en kæmpe fordel at have Illumis specialister til at kigge med over skulderen og komme med konstruktive input. Både i forhold til opbygning, SEO og på tekstniveau. Det betyder, at vi har fået et brugervenligt site, hvor indhold og design spiller godt sammen.

Marie Gaarden, Projektansvarlig hos Bygholm Landbrugsskole

Læs mere

Stor tillid til faste kontaktpersoner

Det er en fordel, at Illumi ikke har den her kultur med, at de lige kommer forbi eller lige skal mødes og vise ting. Tiden bliver brugt meget effektivt, og jeg har et godt og tæt samarbejde med nogle faste kontakter, som jeg har stor tillid til.

Chrilles Wybrandt, IT-projektleder hos FORCE Technology

Læs mere

Fantastisk projektledelse

Illumis projektledelse var helt fantastisk. Dér nærmest dumpede andre bureauer i sammenligning. Illumi greb fra starten opgaven rigtig godt an, og der blev knoklet igennem.

Jette Hartvig Stakemann, marketingchef hos Center For Ledelse

God eksekvering

Illumi er gode til eksekvering. De er hurtige til at rykke og forstå opgaven, og de er hurtige til at få sat tingene op og leveret.

Søren Mølgaard Sivebæk, Head og IT hos Normal

Læs mere