Vores kunder siger

Læs her, hvad vores kunder mener om vores løsninger, og måden vi tilgår opgaverne og samarbejdet

Illumi er meget løsningsorienterede. De har en enkel organisation, hvor vi taler direkte med udvikleren, og de har hele vejen igennem været lydhøre overfor de problemer, vi har haft. Vi følte, vi trygt kunne slå dørene op til vores egne IT-systemer. 
Thomas Sandberg, Projektleder hos A2SEA

Illumi tager afsæt i vores forretning og situation, og de møder os altid med konkrete forslag og alternativer til vores bud på løsninger. Det bekræfter os i, at den for os vigtige dialog fungerer, og at de har udvist teknisk ekspertise og ærlighed i forløbet.
Dennis Guldbrandsen, online manager hos Dali Speakers

Illumi vandt opgaven i konkurrence med en række store leverandører, fordi de kunne sætte handling bag ordene, være fleksible i forhold til vores behov og levere en softwareløsning med ordentligt styr på kodearbejdet. Vi er glade for, at vi gav Illumi buddet, for de udviklede en agil løsning med programmering af høj klasse.
Lisbeth Andreasen, IT ansvarlig hos Nikosax

Udviklingsforløbet var kort, præcist og leveret til aftalt tid inden for rammen af den økonomiske aftale.
Jan Hermansen, afdelingsleder hos Mejeriforeningen

Det har helt fra start til slut været en positiv oplevelse at arbejde med Illumi og deres team af dygtige folk. Der har været en god dialog og opfølgning igennem hele processen.
Tina Andersen, Projektmedarbejder hos Mejeriforeningen

Samarbejdet med hele teamet hos Illumi har været godt. Der har fra start været stor forståelse for vores forretning og ønsker, og samtidig har vi fået konstruktivt modspil på en del af vores krav; et modspil, som helt klart har forbedret slutresultatet. Vi har hele vejen igennem oplevet hurtigt adgang til hjælp, svar og rettelser.
Signe Dahl Iversen, digital projektleder hos Erhvervsakademi Aarhus

Der har været et godt samarbejde mellem Illumi og vores Navision-leverandør, hvilket har været absolut afgørende for at kunne lykkes med projektet.
Pia Damgaard Bech, faglig koordinator hos Mejeriforeningen

Da indholdet til vores nye site skulle produceres, var det en kæmpe fordel at have Illumis specialister til at kigge med over skulderen og komme med konstruktive input. Både i forhold til opbygning, SEO og på tekstniveau. Det betyder, at vi har fået et brugervenligt site, hvor indhold og design spiller godt sammen.
Marie Gaarden, Projektansvarlig hos Bygholm Landbrugsskole

Det er en fordel, at Illumi ikke har den her kultur med, at de lige kommer forbi eller lige skal mødes og vise ting. Tiden bliver brugt meget effektivt, og jeg har et godt og tæt samarbejde med nogle faste kontakter, som jeg har stor tillid til.
Chrilles Wybrandt, IT-projektleder hos FORCE Technology

Illumis projektledelse var helt fantastisk. Dér nærmest dumpede andre bureauer i sammenligning. Illumi greb fra starten opgaven rigtig godt an, og der blev knoklet igennem.
Jette Hartvig Stakemann, marketingchef hos Center For Ledelse

Illumi er gode til eksekvering. De er hurtige til at rykke og forstå opgaven, og de er hurtige til at få sat tingene op og leveret.
Søren Mølgaard Sivebæk, Head og IT hos Normal