Andreas Gaardsted Vad

Digital marketingkonsulent

Sådan hjælper jeg vores kunder

Jeg er vores kunders Guide to the galaxy of Google. Jeg holder et vågent øje med algoritmeopdateringer og søgeresultatsvolatilitet, for bedst at kunne rådgive omkring indsatser på SEO-området. Sammen med Joan planlægger jeg kunders digitale marketingsengagement efter release, og sikrer en gnidningsfri migration fra gammelt site til nyt.

Mit daglige arbejde består af at for-analysere kunders forretningsområder (fra et SEO og konverteringsperspektiv), løbende undersøgelser af sites under udvikling og efter release, udarbejdelse af planer og rapporter, samt kontakt med kunder, som ønsker assistance med deres markedsføring.

Bag om
Efter 5 år på en videnstung uddannelse har jeg erhvervet mig en arbejdsskade, i form af et konstant behov for at vide mere; dette gælder alt fra ligegyldige fun facts til makro- og mikroøkonomi og adfærdsdesign. Jeg bruger derfor meget tid på at lære nyt stof, som jeg forelæser til min lille familie. Efter flere år i små lejligheder i diverse storbyer, er min lille familie flyttet på landet (10 km fra Aarhus midtby), hvor jeg nyder løbeture i skoven og den dejlige udsigt – som til tider også er film på tv’et.

Kompetencer
Strategisk marketing, online markedsføring, SEO, content analyse, Ads, og måske vigtigst kommunikationsoptimering.

Uddannelser
Jeg er uddannet cand.mag i Anvendt Filosofi med speciale i organisation og dialog fra Aalborg universitet. Hertil har jeg certificeringer i alt fra Google Digital Marketing Koordinator, Google Analytics, - Ads, - Search Console, og SEMrush, til SoMe annoncering.