Bue Brogaard Løkke

Løsningsarkitekt

Informations- og løsningsarkitektur er grundstenene for at skabe et fleksibelt slutprodukt

Sådan hjælper jeg vores kunder
Når vi starter et nyt projekt, indleder jeg en dialog med kunden, for at få et godt overblik over kundens data. Dette er altafgørende for at skabe en god løsning. Via en analyse og gennemgang af kundens ønskede informationsarkitektur, opnår jeg en god forståelse for, hvilket feature-set kunden ønsker sig i den nye løsning. Denne indsigt bruger jeg i samarbejde med vores digitale designer, så hans arbejde kan optimeres i forhold til de mulige løsninger og valg af CMS.

Jeg har arbejdet med Sitecore og Umbraco i mere end 15 år og har oparbejdet et godt overblik, så potentielle tekniske udfordringer undgås.

I mit daglige arbejde har jeg fingerende i alt fra infrastruktur til pixel-justeringer og skriver også den kode, som er nødvendig i forhold til at skabe den bedste løsning, som matcher content management systemet. For mig er det vigtigt at kende systemernes features og anvende dem for at skabe den mest fleksible og vedligeholdelsesfrie løsning, som giver kunderne de bedste muligheder for, at løsningen kan videreudvikles og opdateres.

Bag om
Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg tid med min familie og passer vores 1 tønde land. Jeg har hænderne skruet godt på, og har selv renoveret store dele af vores dejlige landejendom.

Kompetencer
Systemudvikling, frontend-udvikling, informationsarkitektur, serverarkitektur og konfiguration, Sitecore, Umbraco, eCommerce

Uddannelse
Multimedie Integrator