Daniel Fruerlund

Projektleder, Service og Support

Jeg rådgiver vores kunder til videreudvikling af eksisterende løsninger

Sådan hjælper jeg vores kunder
Jeg brænder for at skabe unikke og brugerdrevne webløsninger, som hjælper vores kunder med at håndtere svære tekniske udfordringer. Med erfaring inden for user experience design og projektledelse, rådgiver jeg med kvalificerede løsninger til komplekse problemstillinger. Gennem løbende sparring med vores kunder, og Illumis fantastiske udviklerteam, skaber vi sammen grundlaget for løsninger af høj kvalitet.

Hos Illumi specialiserer jeg mig i, hvordan løsninger i drift fremtidigt kan håndtere forandring i vores kunders behov. Selvom et projektforløb er overstået og overleveret til drift, vil der altid være brug for rådgivning til at imødekomme nye ønsker, krav eller udfordringer. Som ansvarlig for Illumis Service og Support er jeg derfor stolt over, at vi prioriterer løsninger i drift lige så højt som et nyt udviklingsprojekt.

Bag om
I min fritid nørder jeg med elektronik, gaming og musik. Resten af tiden bruger jeg sammen med min dejlige kæreste, venner og familie. 

Kompetencer
Mine ekspertiser består af user experience design, projektledelse og en gennemgående forståelse for udviklingen af brugerdrevne løsninger.

Uddannelse
Jeg er uddannet som Cand.IT med speciale i projektledelse fra Aarhus Universitet.