Henrik Møller

Partner

Jeg ser mig selv som kundens 'mand'

Sådan hjælper jeg vores kunder
Jeg har været ansat i Illumi siden tidernes morgen og mit største fokus er at holde projekterne på rette kurs og hjælpe vores kunder med at se mulighederne i digitalisering og automatisering.

Sammen med kunderne kobler jeg ideer og ønsker med budget og teknik og definerer realiserbare projekter. Jeg er kundens ’mand’ hos Illumi og er deres ambassadør i alle overvejelser og beslutninger i et projektforløb. Jeg sikrer, at kundens forretningsmål er med i alle overvejelser. Omvendt er jeg også den, som projektteamet kan gå til for afklaringer og beslutninger.

I hverdagen holder jeg kunder og medarbejdere glade, tilfredse og informerede og sørger for, at Illumi er en sund forretning, vi alle kan være stolte af at være en del af.

Bag om
Når jeg ikke arbejder, er jeg sammen med familien. Jeg må indrømme, at jeg er en af de fædre, der næsten engagerer sig mere i børnenes sportsaktiviteter end egne. Det bliver dog til lidt løb eller spinning, når jeg ikke er optaget af at dyrke min interesse for vin.

Kompetencer
Holistisk tænkende. Bred teknisk forståelse og erfaring uden selv at være udøvende tekniker. Kan koble komplekse forretningsmål og teknik i høj kvalitet til transparente budgetter.

Uddannelse
Informationsvidenskab og datamatiker