Jimmi Hassel Nielsen

Digital designer

Min designtilgang er dynamisk og modulær

Sådan hjælper jeg vores kunder
Som digital designer hos Illumi er jeg med i processen helt fra facilitering af workshops hvor jeg, gennem digital indsigt og forståelse af kundens behov, rådgiver og hjælper med at definere rammerne for den efterfølgende løsning.

Jeg udarbejder også løsningernes informationsarkitektur samt opretter wireframes og online prototyper, der efterfølgende danner grundlag for det endelige grafiske design og alle funktionaliteterne. Min designtilgang er dynamisk og modulær, og jeg tager altid udgangspunkt i redaktørvenlige layouts, hvor rammerne understøtter indholdet.

Kompetencer
Gennem min uddannelse har jeg fået en solid, både teoretisk og praktisk forståelse for design, konceptudvikling og produktion. Disse kompetencer har jeg benyttet til både trykte og digitale medier, og jeg sætter en stor ære i altid at levere et godt produkt.

Bag om
Som menneske er jeg fleksibel, engageret, ambitiøs og humoristisk. Jeg er en teamplayer, og er god til at forklare tingene, som de er og i et sprog, der er til at forstå. 

Uddannelse
Jeg er uddannet mediegrafiker ved Center for Kultur og Visuel Kommunikation samt et af landets mest veldrevne reklamebureauer.