Joan Halager-Dam

Projektleder og digital marketingkonsulent

Sådan hjælper jeg vores kunder
Jeg har været ansat siden maj 2018 og sørger for, at Illumis onlinetilstedeværelse skaber vækst i forretningen. På samme vis hjælper jeg Illumis kunder med strategiske overvejelser og tips & tricks i forbindelse med digital synlighed og digital kommunikation.

Ind imellem skifter jeg marketinghatten ud med projektlederhatten og sikre, at kundernes projekter bliver afleveret til tiden og inden for det aftalte budget.

Jeg elsker at lære noget nyt! Det er selve processen, som får mig fra en lille viden til en egentlig kompetence, som tænder mig. Jeg er nysgerrig på alt, der giver mig spændende og nye vinkler på det, jeg i forvejen ved. Behøver jeg sige, at Google er min bedste ven…? 

Jeg er optaget af adfærdsdesign og særligt, hvordan vi kan designe digital kommunikation og UX design, der rent faktisk får mennesker til agere. Hvordan kan vi bruge hjerneforskningen aktivt i vores markedsføring og digitale designs og indbygge triggere, der stimulerer brugernes perception? Dét synes jeg er interessant at arbejde med.

Bag om
Vild med dans! Salsa, tango, lindy hop - you name it. Det eneste, jeg ikke danser, er Squaredance – jeg befinder mig bare ikke godt i et par cowboy-boots. Derudover er jeg mor til 2 skønne teenagepiger, som er rigtig dygtige til at fylde vasketøjskurven...

Kompetencer
Design Thinking er i mit DNA, og jeg har derfor god forståelse for den brugercentrede designtilgang. 
Andre kompetencer; 
Digital marketing, konverteringsoptimering, SEO, web- og SoMe-content, projektledelse

Uddannelser
BA i digital konceptudvikling, akademifag i digital markedsføring, akademifag i projektstyring, Prince2 certificering, akademifag i innovationsledelse, diplomfag i brandingstrategier og -koncepter.