Illumi gazellevirksomhed

Vores værdier

Man skal holde hinanden fast ved nogle pejlemærker

Hos Illumi er værdierne vores pejlemærker. De er vores DNA og det stof, som gennemsyrer vores relation til hinanden og vores samarbejdspartnere. Værdierne er vigtige brikker i vores målsætning om altid at levere fantastiske løsninger.

Indsigt gennem dialog

Vi slår ørerne ud og lytter til vores kunder og hinanden. Vi er ikke bedrevidende og deler gerne ud af vores viden. Jo mere vi ved om kundens forretning, des bedre løsninger kan vi udvikle sammen. Vi mener, at de bedste løsninger opstår, når vi har en tæt og ærlig dialog med kunden omkring de reelle udfordringer og mål, som en ny digital løsning skal understøtte.

Ordentlighed

Vi er ordentlige mennesker – altså mennesker, som man kan stole på, og som er ærlige i alle aspekter af en samarbejdsrelation.

Kvalitet i proces og leverance

Alt andet end god kvalitet i proces og løsning er simpelthen for besværligt i længden. Derfor hjælper vi også vores kunder med at vurdere de forretningsmæssige konsekvenser ved at gå på kompromis med kvaliteten i en digital løsning.

Hos Illumi har vi en stor faglig stolthed, som vi elsker at bringe i spil for at finde den bedste løsning for kunden inden for projektets fastsatte rammer. At udfordre os selv fagligt og personligt er i sidste ende det, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Gennemskuelighed

Det er meget vigtigt for os, at kunderne føler sig trygge ved at have os som digital samarbejdspartner. Vores erfaring er, at et gennemskueligt procesforløb og en gennemskuelig økonomisk model er de to vigtigste parametre for, om kunderne oplever samarbejdet som trygt og succesfuldt.

Fleksibilitet

Nye gode idéer kan dukke op, eller budgettet kan pludselig blive halveret. Når forudsætningerne ændrer sig, er vi parat til at tilpasse projektet til de nye omstændigheder. 

Uforudsete elementer udnytter vi ikke til at gøre projektet unødigt dyrere for kunden, ligesom de heller ikke skal medføre urimelige omkostninger for os.

Mere om os