Udvikling af løsningen

Vi ønsker fuld kontrol over kvaliteten af de projekter, vi udvikler

Al vores kode skrives af Illumi-ansatte, der alle har arbejdsplads i Danmark, fordi vi ønsker at have fuld kontrol over kvaliteten af de webprojekter, vi udvikler.

Samtidigt har vi hånd i hanke med både tidsforbruget og fremdriften i projekterne, når udviklerteamet dagligt mødes face to face om opgaverne. Det vurderer vi, skaber et godt og trygt projektforløb for vores kunder.

Vi bygger med Continuous Integration

Når vi anvender CI betyder det kort fortalt, at vi på et teknisk plan bryder projekter ned i små bidder af funktionalitet, der er nemme og overskuelige at prioritere, udvikle, og teste.

Samtidig giver det kunden fleksibilitet til at ombestemme sig undervejs, fordi det for os er en simpel opgave at tilbagerulle specifikke features eller funktioner i løsningen.

En del af CI hos os er:

  • At opsætte build-servere, der automatiserer processen, så projektet altid bygges på samme måde og under samme vilkår.
  • At implementere en effektiv strategi for at arbejde samtidigt i flere grene af koden (branching), så man kan lave paralleludvikling på flere features uden risiko for, at ufærdige features bliver deployet til test- og produktionsmiljøerne.
  • Fælles source-control, så hver eneste kodelinje og hver eneste ændring er dokumenteret, kan rulles tilbage samt findes i en ekstern backup.

Det basale er altid på plads

Når vi bygger dit webprojekt, er der mange funktionaliteter, du kan forvente at få, som en del af vores basislevering.

Søgemaskiner anskuer et website via HTML koden snarere end dens visuelle repræsentation. Derfor gavner vores fokus på semantisk markup dit websites muligheder for en god placering i søgemaskinernes resultatvisning.

Semantisk markup-tags er ikke synlige for besøgende på et website, og en god styling kan derfor sagtens skjule en dårlig semantisk markup og give dig en acceptabel brugeroplevelse på sitet. Omvendt kan en god styling aldrig gøre en dårlig semantisk markup mere forståelig for browsere, søgemaskiner, mobiler eller andre enheder.

Når vi bygger content management systemer, giver vi indholdsredaktørerne de bedste forudsætninger for at arbejde med on-page SEO helt uden at skulle have nogen som helst kendskab til kodning.

På alle sidetyper tilføjer vi meta-inputfelter, hvor du kan lave en kort beskrivelse af siden, en sidetitel eller url. Ligesom det er muligt at skabe struktur i indholdet gennem headline tags (H1, H2 osv.)

Vi optimerer alle websites vi bygger i forhold til webtilgængelighed med udgangspunkt i WCAG 2.1 standarden.

Det præcise omfang af tilgængelighedsarbejdet afhænger af, om din organisation er omfattet af loven om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer.

Open Graph

I vores løsninger kan en redaktør let tilføje Open Graph tags og herved definere, hvilke informationer der præsenteres, når siden deles på fx sociale medier. 

Emailmarketing

Vi integrerer til dit foretrukne emailmarketingsystem, så du får fuld værdi af dine sign-up data.

God brugeroplevelse på mobile enheder

Fordi vi anvender responsiv kode, sikrer vi en optimal brugeroplevelse for besøgende på sitet, hvad enten de anvender en smartphone, smart watch, en tablet eller sidder ved en desktopskærm.

Caching af indhold

Vi konfigurerer webserveren til at komprimere alle data, der sendes til brugeren og cacher både statisk og dynamisk indhold på brugerens enhed. Denne strategi gør, at brugeren oplever sitet meget hurtigere, fordi indholdet kun skal downloades på ny, hvis det har ændret sig siden brugerens sidste besøg.

En anden strategi er at cache dele af en side i et angivet interval. For eksempel vil sitets primære navigationsmenu sjældent ændre sig, så det vil være oplagt at cache den i en time eller to ad gangen.

Progressive Enhancement

Det er afgørende for brugeroplevelsen på dit website, at funktionaliteten er differentieret i forhold til hvilken enhed, som sitet skal vises på, og vores løsninger er derfor altid udviklet med udgangspunkt i Progressive Enhancement.

Billedoptimering

Billeder bliver beskåret og/eller skaleret i forhold til den kontekst de anvendes i. Der loades derfor ikke unødige store billedfiler ved en mobilvisning.

Core Web Vitals

Vi bygger website der sikrer god performance i forhold til Google Core Web Vital parametre. Læs mere om Core Web Vitals

Hos os ejer kunden altid kodebasen og kan frit vælge at opsige samarbejdet og tage koden med til en ny samarbejdspartner. Det er dog ikke alle leverandører, der har samme indstilling, og vi ser desværre mange kreative måder at holde kunderne stavnsbundet i et kunde-leverandørforhold.

Under udviklingsforløbet, og så længe du er kunde hos Illumi, stiller vi et testmiljø til rådighed for parterne i projektet. Testmiljøet benyttes til løbende test af udviklingen, og når en ny funktionalitet er færdig, vil testmiljøet automatisk blive opdateret, så den nye funktionalitet kan testes af alle involverede parter. Læs mere om vores testmiljø

Inden for de seneste år er der gennem den nyeste persondataforordning (GDPR) kommet ekstra fokus på håndtering og beskyttelse af persondata.

Derfor har alle vores projektansvarlige/projektledere været på kursus i persondataforordningen, for derigennem at sikre at de grundlæggende krav i relation til ”security by design and by default” overholdes.

Vi sikrer nødvendige databehandleraftaler bliver udfærdiget, så der er klare aftaler om, hvem der har ansvaret for beskyttelse af personfølsomme data.

Vi tager alle et ansvar

Kendetegnet for hele illumi-teamet er, at vi tager ansvar for de opgaver og projekter, vi hver især og sammen arbejder med.