Webshops

En succesfuld webshop kræver langt mere end gode billeder og konkurrencedygtige priser. Den skal understøtte og sikre kunderejsen helt frem til kassen

eCommerce er kommet for at blive – forbrugerne elsker at sidde hjemme i stuen, i bussen eller i frokostpausen og køber forbrugsvare på nettet. Derfor er der også flere og flere virksomheder, som vælger at tilbyde kunderne at købe gennem en webshop.

Webshop Køb

Udvalgte features i vores eCommerce løsninger

 • Flere shops i samme løsning
 • Individuel sprogversionering af hver shop
 • Individuelt købsflow og design til hver shop
 • Personalisering til hver enkelt besøgende
 • God understøttelse af SEO-aktiviteter
 • Kampagnemuligheder

Tendenser inden for eCommerce

Mobilshopping er i vækst og lige nu flytter eCommercebrugerne sig i hastigt tempo over på de mobile enheder, og den tendens vil formentligt fortsætte nogen tid endnu. Derfor er det vigtigt, at din eCommerceløsning først og fremmest er udviklet til at skabe indbydende shoppingoplevelser på mobile enheder.

Social Media Shopping

Når vi har mobilen i hånden, er det først og fremmest de sociale medier vi brug tid på. Derfor ser vi også en tendens til, at shopping bliver en mere og mere integreret del af brugeroplevelsen på de sociale medier. Vi bruger enorme mængder af tid på at søge inspiration på fx Instagram og Pinterest, og derfor gør mange online shops det muligt for forbrugerne at shoppe direkte fra den sociale platform.

Abonnementsshopping

Vi har gennem de sidste par år set en markant stigning i udvalget af produkter og services, der kan købes gennem et løbende abonnement - eller Subscription eCommerce som begrebet også kaldes. Det er efterhånden blevet en milliardforretning, og der er ikke grænser for, hvad du som forbruger kan købe gennem et abonnement – alt fra strømper, måltidskasser til barberblade og magasiner. Læs mere om abonnementsløsninger

Flere brands – flere shops

Over tid er det naturligt at udvide forretningen med fx flere produktsortimenter eller brands. I takt med at sortimentet stiger øges også behovet for at kunne målrette markedsindsatsen mod specifikke segmenter og imødekomme brugernes unikke behov og interesser.

Det stiller krav til dig og din webleverandør i forhold til at sikre, at den eCommerce platform, du investerer i, har de funktionaliteter, der er brug for både i dag og i fremtiden, når din forretning forhåbentligt vokser.

Valg af website- og webshop platform

 • Den rigtige webshopplatform skal være langtidsholdbar. Den skal imødekomme dine nuværende behov, men også være i stand til at udvikle sig sammen med forretningen og fortsat bidrage til en solid vækst.
 • En god webshopoplevelse hænger for mange brugere sammen med oplevelsen af, om shoppen er et trygt og sikkert sted at handle. Derfor skal du vælge et shopsystem med et anerkendt sikkerhedsframework - særligt omkring betalingsflowet.
 • Din webshopløsning skal have et brugervenligt interface, så du let kan arbejde med dine produkter. Løsningen skal indeholde en god indholdsstruktur, let opsætning af filtre og sorteringsmuligheder og på den måde minimerer den tid, det tager for brugerne at finde et produkt og købe det.
 • Vi anbefaler ofte en løsning, der giver dig mulighed for at arbejde integreret med både content og produkter, fordi det medvirker til et øget salg og et styrket brand.
 • En webshop er kun et aktiv i det sekund brugerne besøger den. Derfor skal du vælge en løsning der spiller sammen med dit øvrige digitale marketing setup, så du lettere kan tiltrække nye og fastholde eksisterende kunder.

Valg af ecommerce bureau

Som dit eCommercebureau er det netop ved at dykke ned i din forretnings nuværende og kommende behov, at vores løsningsarkitekter starter dit eCommerceprojekt op. Vi har hjulpet mange virksomheder med at opbygge en ny stærk webshopløsning, netop fordi den løsning de havde, ikke understøttede de strategiske mål om at skabe en stærk brandplatform og en god brugeroplevelse for kunden.

Profilbillede - Søren Rysgaard Madsen

Er du i tvivl om dit valg af webshopplatform?

Book et uforpligtende møde, hvor vi drøfter behov og muligheder for din webshopløsning.

Søren Rysgaard Madsen

Designet skal understøtte konverteringen

Sammen sikrer vi, at den eCommerce platform, du investerer i, har den brugerfunktionalitet, der er nødvendig for at sikre en høj konverteringsrate.

Kundeprojekter

Gennem årene har vi lavet webshops med mange forskellige formål. Udgangspunktet er et ønske om at få en unik løsning webshop, der på en intuitiv måde er forbundet med websitet og fremstår med samme visuelle udtryk.

Alle kundeprojekter