Skal dit næste webprojekt bygges som PWA?

Hos Illumi er vi helt overbevidste om, at PWA teknologi vil række mange år ud i fremtiden og blive udviklet yderligere de kommende år.

En PWA er kort fortalt en mobilvisning af dit website, som minder om det, vi kender fra en traditionel native app.

De fordele, der traditionelt har været at hente på native apps, er efterhånden ved at blive indhentet af de teknologier, som nu kan bringes i anvendelse med en Progressive Web App.

Derfor har vi gennem en længere periode også oplevet en øget interesse for Progressive Web Apps, samt en stigende leverance af løsninger bygget som PWA.

God brugerinteraktion

Progressive Web Apps har generelt en god indvirkning på brugerinteraktion og er samtidigt et fornuftigt økonomisk valg. Webshops, administrative systemer, eventsites mm kan med fordel bygges som PWA. Generelt kan man sige, at i alle sammenhænge hvor brugerne har for vane at anvende mobilen til online aktiviteter, er det en god idé at overveje at udvikle sin løsning som PWA. 

Profilbillede - Rasmus Bollerup

Kontakt os

Vi tager meget gerne en åben og uforpligtende snak med dig om dit web-projekt og byder gerne ind med vores input til, hvordan det kan gribes an, hvilke forhold du skal være særligt opmærksom på, og hvilke forskellige løsningsmodeller vi ser.

Rasmus Bollerup

Indhold relateret til Progressive Web Apps

Vi har stor ekspertise i at udvikle Progressive Web Apps. Læs mere om vores PWA løsninger i disse udvalgte Customer Stories og artikler.

Se flere vidensartikler