Eksperter i Umbraco hjemmesider

Vi bygger en fleksibel og skalerbar Umbraco platform, der løbende kan tilpasses din vækststrategi

Formodentligt er der ligeså mange tilgange til opsætning af websites i Umbraco, som der er Umbraco-bureauer. Kvaliteten og fleksibiliteten af din Umbracoløsning afhænger naturligvis af, hvor dygtig leverandøren af din løsning er. Ikke blot i forhold til kodearbejdet, men også i forhold til at afdække, hvordan redaktørarbejdet bliver så let og fleksibelt som muligt.

Verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Nyeste Umbraco version

Umbraco CMS er et velafprøvet og udbredt content management system. Det er baseret på open source, hvilket bl.a. betyder, at der ikke skal påregnes løbende omkostninger til licenser.

Hos Illumi udvikler vi altid på den nyeste version af Umbraco CMS. Frameworket er baseret på .NET Core teknologi, som sikre, at den løsning, vi laver, er fleksibel, performer godt og understøtter vores kunders fremtidige behov.

Ubegrænset antal websites og subsites

Vores Umbraco-løsninger kan indeholde vilkårligt mange websites, subsites og kampagnesites. Alt efter behov og ønsker kan de opsættes, så de deler mere eller mindre indhold på tværs af sites. Dette gælder fx en søgning, som kan søge på tværs af sites og subsites eller lokalt. Separation på sprogversioner er selvfølgelig også en mulighed, ligesom medarbejderinfo, events eller videoer, kan deles på tværs at sites og subsites.

Læs om vores løsning til Mejeriforeningen, hvor mange sites administreres i samme Umbraco CMS.

Umbraco Gold Partner

Det, der for alvor gør os til en professionel Umbraco Gold Partner, er vores tilgang til den tekniske del af løsning. Under overfladen gemmer der sig altid en sund og god kodebase, som gør det let at udvide webløsningen i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig. 

Certificerede Umbraco udviklere

Vi har et dygtigt team af certificerede Umbraco udviklere, der elsker platformen ligeså meget som kunderne og sætter en ære i at holde sig opdaterede på nye trends og teknologierne, som er nødvendig for levere et webprojekt af højeste kvalitet.

Profilbillede - Rasmus Bollerup

Vil du have flere detaljer om Umbraco CMS fra en ekspert?

Rasmus Bollerup

Læs mere om Umbraco CMS

Hvis du ikke allerede er bekendt med Umbraco CMS, kan du læse meget mere i disse artikler.

Kundeprojekter

I en række fortællinger har vi beskrevet de mange unikke løsninger, som har hjulpet vores kunder med en række forretningskritiske udfordringer.

Alle kundeprojekter