Eksperter i Umbraco CMS

Vi bygger en fleksibel og skalerbar Umbraco platform, der løbende kan tilpasses din vækststrategi

Formodentligt er der ligeså mange tilgange til opsætning af websites i Umbraco, som der er Umbraco-bureauer. Kvaliteten og fleksibiliteten af din Umbracoløsning afhænger naturligvis af, hvor dygtig leverandøren af din løsning er. Ikke blot i forhold til kodearbejdet, men også i forhold til at afdække, hvordan redaktørarbejdet bliver så let og fleksibelt som muligt.

Verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - siden 2010 og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Nyeste Umbraco version

Umbraco CMS er et velafprøvet og udbredt content management system. Det er baseret på open source, hvilket bl.a. betyder, at der ikke skal påregnes løbende omkostninger til licenser.

Hos Illumi udvikler vi altid på den nyeste version af Umbraco CMS. Frameworket er baseret på .NET Core teknologi, som sikre, at den løsning, vi laver, er fleksibel, performer godt og understøtter vores kunders fremtidige behov.

Umbraco Gold Partner

Det, der for alvor gør os til en professionel Umbraco Gold Partner, er vores tilgang til den tekniske del af løsning. Under overfladen gemmer der sig altid en sund og god kodebase, som gør det let at udvide webløsningen i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig. 

Certificerede Umbraco udviklere

Vi har et dygtigt team af certificerede Umbraco udviklere, der elsker platformen ligeså meget som kunderne og sætter en ære i at holde sig opdaterede på nye trends og teknologierne, som er nødvendig for levere et webprojekt af højeste kvalitet.

Umbraco features

Infinite Editing er en moderne redaktøroplevelse, som sikrer at du ikke mister orienteringen, når du arbejder med dit indhold. Billeder og andre indholdselementer redigeres i Umbraco direkte fra den side, du er i gang med at oprette eller redigere, og du har således fuldt overblik uden at miste konteksten, du arbejder i.

Hos Illumi kalder vi det drill-down effekten, fordi du kan blive ved med at bore dig ned i dine redigeringslag uden at navigere væk fra den indholdsside, som du er på.

En Content App's ypperste formål at hjælper dig som redaktør til at skabe bedre indhold, der taler direkte ind i dine besøgendes behov og motiver for at være på en specifik side.
Content Apps leverer informationer eller data, der kan understøtte indholdsarbejdet, og de er tilgængelige direkte fra en indholdsside.

Her giver vi dig tre konkrete eksempler på, hvad Content Apps kan gøre for dig, men i princippet kan vi bygge præcist de Content Apps, der giver mest mening for dit indholdsarbejde.

Få data fra Google Analytics

Du kan fx få vist performance-data fra Google Analytics, så du hurtigt kan se, om dine indholdsændringer på en given side har en effekt. Hvilke data, vi trækker ud af Google Analytics og præsenterer i en Content App, tilpasses dit behov.

SEO tjek

Du kan få data fra Google Search Console, der viser dig, om siden, du arbejder på, er indekseret korrekt, eller om Google har fundet fejl, som du bliver straffet for SEO-mæssigt. En Content App kan også levere informationer om, hvor godt du anvender dine keywords på tværs af indhold og overskrifter.

Læsbarhed

En Content App kan fx også give dig informationer omkring dine teksters læsbarhed. Optælling af ord, sætningslængde, afsnitslængde og Lix tal er nogle af de faktorer, der påvirker en teksts læsbarhed.

Stock and sales report

På Odense Marcipan løsningen har vi fx tilføjet to content apps til at trække salgs- og lagerrapporter fra databasen. Læs mere om løsningen.

I Umbraco er det muligt at oprette flere sprogvarianter af dit indhold. Når du står på en given indholdsnode, kan du let skifte mellem de forskellige sprog og lave din oversættelse i et side-by-side vindue. Du har således kun ét indholdstræ, der eksisterer i forskellige varianter. På den måde bevarer du overblikket, når du opdaterer indhold, som skal slå igennem på flere sprogvarianter.

Umbraco holder dig opdateret på hvilke sprogvarianter, der findes til hver enkelt node, og om de er publiceret på et given sprog eller ej.

Vores Umbraco-løsninger kan indeholde vilkårligt mange websites, subsites og kampagnesites. Alt efter behov og ønsker kan de opsættes, så de deler mere eller mindre indhold på tværs af sites. Dette gælder fx en søgning, som kan søge på tværs af sites og subsites eller lokalt. Separation på sprogversioner er selvfølgelig også en mulighed, ligesom medarbejderinfo, events eller videoer, kan deles på tværs at sites og subsites.

Læs om vores løsning til Mejeriforeningen, hvor mange sites administreres i samme Umbraco CMS.

Profilbillede - Rasmus Bollerup

Vil du have flere detaljer om Umbraco CMS fra en ekspert?

Rasmus Bollerup

Læs mere om Umbraco CMS

Hvis du ikke allerede er bekendt med Umbraco CMS, kan du læse meget mere i disse artikler.

Kundeprojekter

I en række fortællinger har vi beskrevet de mange unikke løsninger, som har hjulpet vores kunder med en række forretningskritiske udfordringer.

Alle kundeprojekter

Med base i Aarhus og København driver vi et kompetent digitalt bureau med certificerede og dygtige medarbejdere - vi kan vores kram!