Modulær designtilgang

Alt kan sammensætte i vilkårlig rækkefølge

Vi har i mange år opbygget de fleste løsninger efter et modulært princip. Med en modulær opbygning kan redaktørerne sammensætte sider og sideskabeloner efter behov ud fra en pulje af indholdsmoduler. Alle moduler er designet, så de kan sammensættes i en vilkårlig rækkefølge, uden at det kompromitterer designet og æstetikken. 

Hvert modul er tiltænkt bestemte typer indhold eller funktionalitet. Det kan være en FAQ, et tekst-billede afsnit, en billede-karrusel, et medarbejderkort, et arrangement eller lister med nyheder, medarbejdere, etc. Med dette princip opnår man en høj grad af fleksibilitet i løsningen, som giver redaktørerne gode mulighed for at arbejde med indholdet uden at skulle involvere leverandøren.

Overskueligt redaktørinterface

Når vi bygger en Umbraco løsning, er det vigtigt for os, at der i redaktørinterfacet, skal bruges mindst muligt tid. Det betyder at vi forholder os kritisk til hvilke redaktør-features, der skal være tilgængelige i den pågældende løsning. Det gør vi dels for at gøre det let og overskueligt at arbejde i interfacet, men i høj grad også for at sikre, at designet ikke over tid bliver 'mudret' at forskellige kreative indholdsredaktørers holdning til farver og fonte.

Profilbillede - Rasmus Bollerup

Vil du høre mere om modulær designtilgang?

Rasmus Bollerup

Læs mere om Umbraco CMS

Hvis du ikke allerede kender verdens venligste CMS, kan du læse meget mere i disse artikler.