Umbraco Gold Partner

Som professionelt Umbraco Gold Partner bureau skaber vi solide, digitale platforme tilpasset din forretning

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 13 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Det, der for alvor gør os til en professionel Umbraco Gold Partner, er vores tilgang til den tekniske del af løsning. Under overfladen gemmer der sig altid en sund og god kodebase, som gør det let at udvide webløsningen i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig.

Hvorfor vælge en Umbraco Gold Partner til dit webprojekt?

Når du vælger et samarbejde med et professionelt Umbraco Gold Partner bureau, kan du være sikker på, at det team af udviklere, der vil være tilknyttet dit projekt har et højt kompetenceniveau og en direkte linje til Umbraco HQ med de seneste nyheder og opdateringer.

Illumi er vores driftssikre udviklingspartner, der hjælper os med at holde vores Umbraco-system og selvbetjeningsløsning i luften. Den løbende support, som de giver, er livsnødvendig for os og vores medlemmer.

Michael Riis, digital konsulent hos Dansk Byggeri

Hvorfor vælge et Umbraco website?

Umbraco er et populært CMS og det er ikke uden grund, at det går under navnet "The friendly CMS". Her er et par pointer fra vores kunder:

 • Let at integrere til øvrige systemer
 • Understøtter globale virksomheder med brug for sprogversionering
 • Understøtter store organisationer og virksomheder med brug for at håndtere flere sub-sites i samme CMS
 • Nemt og hurtigt at oprette og redigere indhold
 • Et langtidsholdbart og skalerbart CMS
 • Understøtter virksomhedens SEO-arbejde
 • Ingen licensomkostninger

Vores status som Umbraco Gold Partner giver dig tryghed på flere områder

 • Vi har et stort team af dygtige og certificerede Umbraco udviklere, der elsker platformen ligeså meget som kunderne.
 • Vores certificerede udviklere sætter en ære i at holde sig opdaterede på nye trends og teknologierne, som er nødvendig for levere et webprojekt af høj kvalitet.
 • Vi er din ambassadør i forhold til Umbraco HQ, og vi har stor indflydelse i forhold til at sikre, at Umbraco forbliver en attraktiv platform med dine og webredaktørernes behov i fokus.
 • Vi har en direkte linje til Umbraco HQ-support, hvilket betyder, at vi kan få svar på forespørgsler og afhjælpe problemer på ganske kort tid.
 • Du er sikret et Umbraco webprojekt, som er baseret på best practice og mange års erfaring.

Venligt Umbraco bureau med kunder i både Aarhus og København - og resten af landet!

Vi har i gennem årene oparbejdet en kundegruppe, som er spredt over det meste af landet. For os og vores kunder er geografien ingen hindring, når først vi har sikret en god opstart og opbygget tillidsfulde relationer i den initierende fase af samarbejdet.

Profilbillede - Rasmus Bollerup

Kontakt os

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvad vi som Umbraco bureau kan gøre for dig, og hvad en Umbraco webplatform kan gøre for din forretning.

Rasmus Bollerup

Umbraco - verdens venligste CMS

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Kundeprojekter

I en række fortællinger har vi beskrevet de mange unikke løsninger, som har hjulpet vores kunder med en række forretningskritiske udfordringer.

Alle kundeprojekter