Sitecore Experience Platform

Sitecore Experience Platform

Sitecore har en ambitiøs vision om, at være den bedste CMS platform til at skabe personaliserede brugeroplevelser på tværs af kanaler

Tidligere var et website primært en generel præsentation af din virksomhed og dine produkter eller ydelser. I dag bliver det i langt højere grad brugt til både at tiltrække opmærksomhed, skaffe og modne nye leads, samt styrke brandidentiteten gemmen en oplevelsesrig rejse helt frem til ’kassen’ eller et andet sted på websitet, hvor konverteringen foregår.

Dette nye fokus på websitet som salgskanal, markedsføringskanal, kommunikation- og brandingkanal stiller nogle andre krav end tidligere til det bagvedliggende CMS system, og Sitecore har en ambitiøs vision om at være de bedst til denne opgave. Derfor indeholder deres løsninger også mange spændende features, som du her kan læse mere om. 

Leads bliver til nye kunder med Sitecore XP

Sitecores Experience Platform (XP) er udviklet til at understøtte arbejdet med digital markedsføring. I Sitecore XP finder du en række værktøjer, som giver mulighed for at arbejde med digital markedsføring ud fra et databaseret grundlag. Til det formål indsamler Sitecores databasemodul (xDB) data, uanset om de kommer fra hjemmesider, callcentre, besøg i fysiske butikker, bluetooth-enheder, IoT-enheder eller tredjeparts datakilder.

På intelligent vis forbindes disse data, og på baggrund af prædiktive analyser leverer Sitecore XP et tilpasse indhold, som brugeren formodes at have interesse for, før brugeren i virkeligheden selv er klare over det. 

Dine besøgende bliver således gradvist modnet på deres rejse rundt på sitet eller gennem andet indhold som fx. artikler og blogindlæg, fordi indholdet er designet til at give svar på de uafklarede spørgsmål, som kunderne har i de forskellige faser af beslutningsprocessen. 

Sitecore Experience Platform

  • Alsidig digital markedsføringsplatform, som er integrerbar med andre førende løsninger
  • Indsamling af målgruppedata i realtid
  • Smart personalisering med Sitecore Cortex-maskinlæring
  • Understøtter webbaserede, sociale og mobile kanaler samt AI, VR og IOT

God håndtering af flere sprog

Sitecore XP har god funktionalitet i forhold til at understøtte globale websites med behov for flere sproglag. Håndteringen af sprog og oversættelser er prioriteret højt i Sitecore XP, som derfor samarbejder med flere translatørbureauer. Det betyder helt konkret, at du som webredaktør kan nøjes med at levere én enkelt sprogversion.

God integration til andre platforme

Hos Illumi har vi gode erfaringer med tilpassede moduludviklinger til Sitecore og med integrationer til andre platforme som fx Microsoft Dynamics CRM og SharePoint. Vores kunders forretninger er unikke og de har forskellige behov, som gør, at en standardløsning ikke altid er dækkende. Derfor hjælper vi med den nødvendige integration mellem kundernes eksisterende systemer og Sitecore XP, og vi udvikler det, som evt. mangler i standardløsningen.

Sitecore XP fortjener den rette mængde af ressourcer

Hos Illumi har vi arbejdet med Sitecore XP siden vores spæde opstart i 2008. Vi oplever Sitecore XP som en platform, der imødekommer vores større kunders krav til komplekse løsninger, der kan vokse sammen med forretningen.

Det er vores erfaring, at Sitecore XP tilbyder en god mulighed for at give besøgende en enestående brugeroplevelse, men hånden på hjertet - Sitecore kræver også en stærk marketingafdeling, som kan lide at nørde med tal og data og som afsætter de fornødne ressourcer til at gøre brug af alt det ’guld’, som systemet indsamler og forbinder på kryds og tværs.

Vi er Sitecore Certified Solution Partner, hvilket overordnet giver dig garanti for at,
  • vi har lavet større Sitecore XP implementeringer
  • vores udviklere er uddannede
  • vi har en grundlæggende forståelse for, hvordan Sitecore XP kan understøtte din forretning

Relateret indhold