Vi er eksperter i Umbraco hjemmesider

Vi bygger en fleksibel og skalerbar Umbraco platform, der løbende kan tilpasses din vækststrategi

Formodentligt er der ligeså mange tilgange til opsætning af websites i Umbraco, som der er Umbraco-bureauer. Kvaliteten og fleksibiliteten af din Umbracoløsning afhænger naturligvis af, hvor dygtig leverandøren af din løsning er. Ikke blot i forhold til kodearbejdet, men også i forhold til at afdække, hvordan redaktørarbejdet bliver så let og fleksibelt som muligt.

Hos Illumi har vi arbejdet med Umbraco - verdens venligste CMS - i mere end 10 år og været en del af partnerprogrammet som Umbraco Gold Partner næsten lige så længe, og vi er vilde med det!

Hvis du ikke allerede er bekendt med Umbraco CMS, kan du læse meget mere i disse artikler:

Hvad er Umbraco CMS?

Om Umbraco 9 (.NET Core)

Nyeste Umbraco version

Umbraco CMS er et velafprøvet og udbredt content management system. Det er baseret på open source, hvilket bl.a. betyder, at der ikke skal påregnes løbende omkostninger til licenser.

Hos Illumi udvikler vi altid på den nyeste version af Umbraco CMS. Frameworket er baseret på .NET Core teknologi, som sikre, at den løsning, vi laver, er fleksibel, performer godt og understøtter vores kunders fremtidige behov.

Umbraco Gold Partner

Det, der for alvor gør os til en professionel Umbraco Gold Partner, er vores tilgang til den tekniske del af løsning. Under overfladen gemmer der sig altid en sund og god kodebase, som gør det let at udvide webløsningen i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig. 

Certificerede Umbraco udviklere

Vi har et dygtigt team af certificerede Umbraco udviklere, der elsker platformen ligeså meget som kunderne og sætter en ære i at holde sig opdaterede på nye trends og teknologierne, som er nødvendig for levere et webprojekt af højeste kvalitet.

Modulær opbygning

Vi har i mange år opbygget de fleste løsninger efter et modulært princip. Med en modulær opbygning kan redaktørerne sammensætte sider og sideskabeloner efter behov ud fra en pulje af indholdsmoduler. Alle moduler er designet, så de kan sammensættes i en vilkårlig rækkefølge, uden at det kompromitterer designet og æstetikken. 

Hvert modul er tiltænkt bestemte typer indhold eller funktionalitet. Det kan være en FAQ, et tekst-billede afsnit, en billede-karrusel, et medarbejderkort, et arrangement eller lister med nyheder, medarbejdere, etc. Med dette princip opnår man en høj grad af fleksibilitet i løsningen, som giver redaktørerne gode mulighed for at arbejde med indholdet uden at skulle involvere leverandøren.

Overskueligt redaktørinterface

Når vi bygger en Umbraco løsning, er det vigtigt for os, at der i redaktørinterfacet, skal bruges mindst muligt tid. Det betyder at vi forholder os kritisk til hvilke redaktør-features, der skal være tilgængelige i den pågældende løsning. Det gør vi dels for at gøre det let og overskueligt at arbejde i interfacet, men i høj grad også for at sikre, at designet ikke over tid bliver 'mudret' at forskellige kreative indholdsredaktørers holdning til farver og fonte.

Ubegrænset antal websites og subsites

Vores Umbraco-løsninger kan indeholde vilkårligt mange websites, subsites og kampagnesites. Alt efter behov og ønsker kan de opsættes, så de deler mere eller mindre indhold på tværs af sites. Dette gælder fx en søgning, som kan søge på tværs af sites og subsites eller lokalt. Separation på sprogversioner er selvfølgelig også en mulighed, ligesom medarbejderinfo, events eller videoer, kan deles på tværs at sites og subsites.

Læs om vores løsning til Mejeriforeningen, hvor mange sites administreres i samme Umbraco CMS.

Umbraco bureau med kunder i Aarhus og København - og resten af landet

Vi har i gennem årene oparbejdet en kundegruppe, som er spredt over det meste af landet. For os og vores kunder er geografien ingen hindring, når først vi har sikret en god opstart og opbygget tillidsfulde relationer i den initierende fase af samarbejdet.

Mere om Umbraco CMS

Projekter bygget på Umbraco CMS