Umbraco CMS.jpg (1)

Umbraco CMS

Når vi bygger dit website i Umbraco CMS, får du en skalerbar platform, der understøtter integrationen til dine andre systemer

Med en halv million aktive installationer er Umbraco CMS et meget populært system og en platform, som mange af vores kunder benytter. Det gør de bl.a. fordi, det er et komplet web Content Management System, der er nemt at bruge, enkelt at tilpasse og robust nok til at drive store websites med en kompliceret arkitektur.

Certificeret Umbraco Gold Partner

Titlen Umbraco Gold Partner fortæller, at vi er i den bedste klasse, når det kommer til udvikling af webplatforme baseret på Umbraco CMS. Det fortæller dig også, at vi har solid erfaring og de absolut bedste forudsætninger for at udvikle banebrydende løsninger på Umbraco platformen.

Hvad er Umbraco CMS?

Umbraco CMS er open source platform og som noget helt centralt stærkt støttet af både et meget aktivt netværk af brugere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Netværket bidrager til stadighed med både gratis og kommercielle udvidelser til Umbraco, så vi ofte kan finde en implementering af lige nøjagtig den funktionalitet, vi står og mangler. Og findes den ikke, så udvikler vi den selv.

Derfor er vores kunder vilde med Umbraco CMS

 • Nemt og hurtigt at oprette og redigere indhold
 • Let at oprette nye sprogversioner
 • Ingen licensomkostninger
 • En langtidsholdbar løsning
 • Specialbyggede indholdskomponenter til vores behov
 • Let at arbejde med forskellige formularer
 • Nemt at arbejde med on-page SEO

Hvorfor vælge Umbraco CMS?

Dit website er kun så succesfuldt, som den CMS platform det er bygget på. Derfor bør din platform være både skalerbar, sikker, spækket med fede features og have et brugervenligt interface. Her får du en liste over de umiddelbare fordele, som vi oplever, Umbraco platformen har.

God integration med eksisterende systemer

Vi kan godt lide, at platformen er fuldstændig fleksibel, så vi kan bygge præcist det, kunderne har brug for. De fleste kunder er allerede langt i forhold til digitalisering af arbejdsprocesser og har ofte flere systemer, som den nye CMS platform skal arbejde sammen med. 
Det kræver ind imellem kompliceret kodearbejde at få effektiv integration mellem mange systemer, men i langt de fleste tilfælde er det med Umbraco CMS en simpel proces for vores dygtige udviklere.

Nem håndtering af flere sprog i Umbraco

Illumi har udviklet en Cross-Language Content Distributor til Umbraco CMS, der med et klik kopierer grundstrukturen fra ’moderversionen’ ud til de andre sproglag på dit website. Det har den umiddelbare fordel, at lokale redaktører i princippet 'kun' skal fokusere på oversættelsen af indholdet, mens design og layout på de enkelte sider er en del af grundstrukturen. Rettighedsopsætninger styres helt centralt og er yderst vigtigt for mange af vores større kunder for at fastholde en stærk corporate visuel identitet på tværs af lande og forretningsområder.

Umbraco håndterer flere websites i samme løsning

Systemet udmærker sig også, når vi laver løsninger for store internationale koncerner. Her er udfordringen ofte at få samspil mellem mange forskellige forretningsområder, der på den ene side har egen forretningsmodel og brandidentitet, men samtid skal fremstå som en del af koncernen. I Umbraco CMS er det let at oprette og håndtere subsites med forskellige rettighedsopsætninger, der er centralt defineret.

Effektivt og enkelt at arbejde i for indholdsredaktører

Umbraco CMS har en brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade, som alle vores kunder let finder rundt i. Når vi udvikler en kundeløsning, bygger vi en række indholdskomponenter, som redaktørerne kan benytte sig af for at gøre brugeroplevelsen på de enkelte side helt unik. Hvilke indholdskomponenter, der skal udvikles, beror på en grundig dialog med kunden omkring forventninger til visuelle effekter og funktionalitet, samt hvilke ressourcer og kompetencer kunden har at gøre brug af internt i virksomheden.

”Vi forsøger frem for alt at bygge et arbejdsredskab, som er intuitivt og logisk for de medarbejdere, som på daglig vis arbejder i systemet,” forklarer Ryan Faurskov, frontendudvikler hos Illumi.

Derfor er vores udviklere vilde med Umbraco CMS

 • Ingen begrænsinger i forhold til at overføre kundens visuelle identitet
 • Open source - vi kan tilpasse og udvikle præcist det, der er brug for
 • Stort netværk af udviklere, som konstant opdaterer og udvikler nye features
 • Let at lave integration til kundernes øvrige systemportefølje
 • Brugerinterfacet kan tilpasses, så det giver mest mening for redaktørerne

Umbraco og søgemaskineoptimering

Med en Umbraco løsning fra Illumi, sørger vi for, at du som indholdsredaktør selv kan lave en stor del af SEO-arbejdet. Løsningen giver dig mulighed for nemt at opsætte de tags, der definerer, hvordan søgerobotterne læser dine sider, og hvad de trækker med ud på søgeresultatssiden.

Umbraco og design

I arbejdet med design og digital identitet er det vigtigt, at dit CMS understøtter mulighederne for at opbygge websitet efter de tegninger og anbefalinger, som din digitale designer har forberedt. I Umbraco CMS har vi endnu ikke oplevet nogen begrænsninger i forhold til at følge vores kunders designanvisninger, hvilket er med til at understøtte et succesfuldt samarbejdet og en vellykket løsning.

Indhold relateret til Umbraco CMS