Vendr eCommerce til Umbraco

Vendr er en fleksibel eCommerce platform, der er udviklet specifikt til Umbraco

Det er vigtigt for os er, at den shopløsning, vi udvikler til dig, fremstår for dine brugere som en sømløs og naturlig del af dit websitet. Men også for redaktørerne, der dagligt skal vedligeholde webshop og website, er det vigtigt at have en sømløs oplevelse, der ikke giver for meget spildtid i en travl dagligdag.

Når vi udvikler Vendr-løsninger, er shoppen en integreret del af Umbraco CMS og håndteringen af shopfunktionalitet foregår fra Umbraco backend. Løsningerne er fleksible og giver mulighed for at blende branding og salg så brugerne stimuleres og motiveres til at gennemføre et køb.

Vendr og Umbraco 8

Vendr er fuldt integrerbar i Umbraco 8 og lægger sig op ad Umbraco UI-design, hvilket gør redaktøroplevelsen velkendt og intuitivt.

Herudover giver Vendr os mulighed for at berige produktindhold med mange af Umbraco’s andre indholdsfeatures. Læs mere om Umbraco CMS

Vendr er en billig shopløsning

Vendr er en billig platform, som ikke har løbende licensomkostninger. Du betaler et engangsbeløb og herefter kun, hvis du ønsker at opdatere platformen.

Du behøver ikke gå på kompromis

Vendr giver os mulighed for at bygge en eCommerceløsning, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi kan tilføje content apps samt lave specialintegration gennem et velfungerende API. Læs meget mere om Vendr