Stor ekspertise i webtilgængelighed

Vi tester og booster webtilgængeligheden på offentlige og private hjemmesider og apps

Offentlige hjemmesider

Pr. 23. september 2020, blev det besluttet, at alle offentlige organers websteder og mobilapplikationer skal overholde de formelle krav til webtilgængelighed. En lovgivning på området og en økonomisk konsekvens, hvis ikke lovgivningen overholdes, har for de fleste været en naturlig motivation til at sætte fokus på en bedre webtilgængelighed. Men det er ikke den eneste motivation, du bør have. Fokus på webtilgængelighed er nemlig på mange måder godt for din forretning.

Læs mere om, hvad webtilgængelighed er.

Mere innovation

Nogle vil måske opleve de skærpede krav til webtilgængelighed som en begrænsende og svær øvelse, men i virkeligheden kalder begrænsningerne på inkluderende og kreative løsninger, der kan højne brugeroplevelsen for alle dine besøgende og medvirke til større konverteringsgrad.

Større markedspotentiale

Betragter du webtilgængelighed ud fra et kommercielt perspektiv, ser du på et nyt markedssegment, som kan blive dit, hvis du evner at skabe en god brugeroplevelse, når brugere med funktionsnedsættelse besøger dit website.

Øget brandværdi

At gøre dit website eller din app tilgængeligt for alle, er en anerkendelse af, at alle mennesker skal have lige vilkår i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret. Øget webtilgængelighed kan være det særlige tiltag, der får din CSR-strategi til at fremstå som ægte og troværdig og derved skaber større brand-loyalitet.

Hjælp til webtilgængelighed

Vi arbejder med webtilgængelighed på både nye og ’gamle’ webplatforme med udgangspunkt i WCAG 2.1 standarden.

Vores arbejde omfatter tests, der identificerer udfordringer, rådgivning og uddannelse og en serviceaftale, som sikrer, at dit website altid overholder de nyeste standarder.

Kontakt os på 5811 2160 eller skriv til [email protected] og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Mere om webtilgængelighed