FORCE Technology

60 teknologiske services inden for 18 forretningsområder - på én samlet platform

FORCE Technology er en førende teknologisk rådgivningsvirksomhed, som yder rådgivning og service på energiområdet, olie-/gasområdet, det maritime område og inden for fremstilling, service og infrastruktur.

Hvorfor Sitecore som platform?

FORCE Technology havde en kravspecifikation med stor vægt på, at det nye CMS-system skulle understøtte en ny og ambitiøs marketingstrategi. Derfor var Sitecore XP et naturligt valg, fordi systemet er særdeles fleksibelt.

Redaktørerne har fået en bunke legoklodser at lege med

Herudover har vi designet indholdskomponenter til mange forskellige sidetyper, så FORCE Technologys redaktører selv kan bygge siderne op med prædefinerede komponenter, der visuelt matcher den overordnede designmanual.

Integration mellem flere systemer

Udover de mange forskellige forretningsområder, som spænder lige fra inspektion med droner, test af svejsninger på rumraketter og undervandsscanninger af boreplatforme, afholder FORCE Technology også kurser, som man tilmelder sig til via et eksternt kursusmodul. Sammen udviklede vi integration af kursusdata med Learning Management systemet Plan2learn.

Image Grid: Løsninger
Image Grid: Løsninger Image Grid: Løsninger

Fairness i samarbejdet

Hos Illumi vil vi hellere bruge timer på at udvikle end at sidde til møde. Selvfølgelig er der altid i projektopstartsfaser brug for en god og afstemmende dialog og brug for at se hinanden i øjnene, men derudover sidder vi ikke lårene af vores kunder. Vi mødes og taler om det, der er nødvendigt.

”Det er en fordel, at Illumi ikke har den her kultur med, at de lige kommer forbi eller lige skal mødes og vise ting. Tiden bliver brugt meget effektivt, og jeg har et godt og tæt samarbejde med nogle faste kontakter, som jeg har stor tillid til.
Chrilles Wybrandt, IT projektleder i Corporate Marketing hos FORCE Technology

Indhold relateret til Sitecore

Indhold relateret til flersprogede websites