Om os

Vi forstår dine digitale udfordringer, anerkender din forretning og begejstres over dine drømme

I vores dialog med kunderne taler vi altid om, hvad drømmescenariet for den nye løsning er. Det betyder ikke nødvendigvis, at drømmen bliver en realitet i første version, fordi budget eller tid ofte sætter en naturlig begrænsning på omfanget af projektet.

Men for at vi kan udvikle en løsning, der også på den lange bane bidrager til digital succes for vores kunder, er det for os naturligt at tale om drømme og fremtidsscenarier og forberede fundamentet i første version til de fremtidige udviklingsiterationer.

Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virksomheder, når de har brug for at nytænke sammenhængen mellem visionen og de understøttende digitale platforme.

Søren Rysgaard Madsen, direktør hos Illumi

Stærke værdier

Hos Illumi har vi et stærkt sæt af værdier, som gennemsyrer vores relation til hinanden og vores samarbejdspartnere. Værdierne er vigtige brikker i vores målsætning om altid at levere løsninger, der skaber fantastiske forandringer for vores kunder.

Værdier som ordentlighed og gennemsigtighed er vigtige i vores ambition om at skabe gode langvarige kunderelationer, hvor vi over tid opbygger en fælles viden og forståelse for hinandens forretninger, arbejdsprocesser og ambitionen for den digitale løsning.

Vi holder af hverdagen

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, succeser og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!

Vi tror, at kreativitet, geniale ideer og løsninger opstår i fællesskaber mellem mennesker, og derfor har vi indrettet vores hverdag, så vi mødes i store og små fællesskaber på tværs af kompetencer og jobområder. 

Tonen er uformel, strukturen flad, og der er kort vej fra tanke til handling. Og sådan ønsker vi også, relationen til vores kunder skal være.