Illumi fællesspisning

Om os

Vi forstår dine digitale udfordringer, anerkender din forretning og begejstres over dine drømme

Illumi som din leverandør

Siden 2008 har Illumi leveret digitale løsninger til danske og internationale kunder. Vi har været med til at gøre en forskel for kunderne, når vi har leveret forretningsstrategier, rådgivning, udvikling, implementering og design af digitale løsninger. Vi er et dedikeret team af engagerede og fagligt dygtige personer, og vores samlede erfaring strækker sig tilbage til internettets spæde begyndelse.

Vi hjælper vores kunder med at finde nye og bedre løsninger på daglige digitale problemer både i forhold til proces og teknik. Fundamentet for dette er et solidt kendskab til kundernes forretning, de markeder de bevæger sig i og naturligvis de relevante tekniske kompetencer.

Vi har samlet set flere hundrede års erfaring i arbejdet med websites i forskellige afskygninger og har således et grundigt kendskab til markedet, kunderne, de involverede teknologier samt processen omkring et webprojekt.

Gensidig tillid er kritisk for samarbejdet

Succes i IT projekter kræver en god og tidlig forventningsafstemning mellem parterne i projektet i forhold til ressourcer og beslutningskompetencer. Når denne indledende øvelse er på plads, oplever vi en gensidig tillid i samarbejdet, der gør, at vi ikke har behov for at vende alle detaljer i et projekt i plenum. Det sætter vores kunder stor pris på, fordi de oplever, at det vederlag, de betaler, reelt går til udvikling og arbejde på opgaven fremfor møder.

"Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virskomheder, når de har brug for at nytænke sammenhængen mellem visionen og de understøttende digitale platforme."
SØREN RYSGAARD MADSEN, DIREKTØR HOS ILLUMI

Vi lytter til dine digitale drømme

I vores dialog med kunderne taler vi altid om, hvad drømmescenariet for den nye løsning er. Det betyder ikke nødvendigvis, at drømmen bliver en realitet i første version, fordi budget eller tid ofte sætter en naturlig begrænsning på omfanget af projektet.
Men for at vi kan udvikle en løsning, der også på den lange bane bidrager til digital succes for vores kunder, er det for os naturligt at tale om drømme og fremtidsscenarier og forberede fundamentet i første version til de fremtidige udviklingsiterationer.

Vi holder af hverdagen

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, successer og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!

Vi tror, at kreativitet, geniale ideer og løsninger opstår i fællesskaber mellem mennesker, og derfor har vi indrettet vores hverdag, så vi mødes i store og små fællesskaber på tværs af kompetencer og jobområder. 

Tonen er uformel, strukturen flad, og der er kort vej fra tanke til handling. Og sådan ønsker vi også, relationen til vores kunder skal være.

Image Grid: Image Grid:
Image Grid: Image Grid:

Mere om os

Vi fokuserer på fleksibilitet i vores løsninger
Vores ekspertiser

Vi fokuserer på fleksibilitet i vores løsninger

Det, vi er bedst til, er at hjælpe virksomheder og organisationer med digitale transformationer, hvor en standardløsning bliver et alt for ufleksibelt valg.

Læs mere
Hent inspiration i vores kundecases
Cases

Hent inspiration i vores kundecases

Relationen til mange af vores kunder er baseret på et flerårigt samarbejde, hvor samtaler omkring visioner, forretningskritiske øjeblikke og store succeser har styrket udviklingen af unikke digitale løsninger.

Læs mere
Man skal holde hinanden op på nogle pejlemærker
Vores værdier

Man skal holde hinanden op på nogle pejlemærker

Vores værdier er valgt, fordi vi mener, de bidrager til en dynamisk og kvalificeret hverdag i vores team, og fordi de i sidste ende er vigtige brikker i vores målsætning om altid at levere fantastiske løsninger.

Læs mere
Det basale er altid på plads, når du samarbejder med os
Baseline hos Illumi

Det basale er altid på plads, når du samarbejder med os

Der er overordnet to forhold, som er helt afgørende for dit websites succes; Oplevelsen dine besøgende får, når de interagerer med sitet og det tekniske fundament. Læs her, hvad vi gør for at sikre et godt stabilt fundament for dit website.

Læs mere
Mød Illumi teamet
Vores medarbejdere

Mød Illumi teamet

Hvem er Illumi, og hvad kan de? Få svaret her og mød et ærligt og dedikeret team, som alle på hver sin unikke måde brænder for at udvikle enestående digitale løsninger.

Læs mere
Vi er altid på udkig efter gode kompetente kolleger
Job hos Illumi

Vi er altid på udkig efter gode kompetente kolleger

Brænder du for at vise eller fortælle os noget, skal du ikke holde dig tilbage. Vi er altid åbne for at skabe forbindelser, der på sigt kan blive nye kolleger.

Læs mere
Se, hvem vi samarbejder med
Kundelisten

Se, hvem vi samarbejder med

Siden Illumi A/S i 2008 blev etableret, har det været vores mission at understøtte vores kunders digitaliseringsproces, og både listen af kunder og typen af opgaver spænder bredt.

Læs mere