Om os

Vi forstår dine digitale udfordringer, anerkender din forretning og begejstres over dine drømme

I vores dialog med kunderne taler vi altid om, hvad drømmescenariet for den nye løsning er. Det betyder ikke nødvendigvis, at drømmen bliver en realitet i første version, fordi budget eller tid ofte sætter en naturlig begrænsning på omfanget af projektet.
Men for at vi kan udvikle en løsning, der også på den lange bane bidrager til digital succes for vores kunder, er det for os naturligt at tale om drømme og fremtidsscenarier og forberede fundamentet i første version til de fremtidige udviklingsiterationer. Læs om Illumi som din leverandør

"Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virksomheder, når de har brug for at nytænke sammenhængen mellem visionen og de understøttende digitale platforme" Søren Rysgaard Madsen, direktør hos Illumi

Hos Illumi har vi et stærkt sæt af værdier, som gennemsyrer vores relation til hinanden og vores samarbejdspartnere. Værdierne er vigtige brikker i vores målsætning om altid at levere løsninger, der skaber fantastiske forandringer for vores kunder.

Værdier som ordentlighed og gennemsigtighed er vigtige i vores ambition om at skabe gode langvarige kunderelationer, hvor vi over tid opbygger en fælles viden og forståelse for hinandens forretninger, arbejdsprocesser og ambitionen for den digitale løsning.

Image Grid:
Image Grid:

Vi holder af hverdagen

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, succeser og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!

Vi tror, at kreativitet, geniale ideer og løsninger opstår i fællesskaber mellem mennesker, og derfor har vi indrettet vores hverdag, så vi mødes i store og små fællesskaber på tværs af kompetencer og jobområder. 

Tonen er uformel, strukturen flad, og der er kort vej fra tanke til handling. Og sådan ønsker vi også, relationen til vores kunder skal være.

Mere om os

Kunderne fortæller om samarbejdet med Illumi
Vores kunder siger

Kunderne fortæller om samarbejdet med Illumi

Læs her, hvad vores kunder mener om vores løsninger og måden, vi tilgår opgaverne og samarbejdet.

Læs mere
Sammen skaber vi digital succes
Illumi som webleverandør

Sammen skaber vi digital succes

Vi hjælper nogle af landets mest ambitiøse virksomheder, når de har brug for at nytænke sammenhængen mellem den overordnede vision og de understøttende digitale platforme. Læs mere om, hvordan vi skaber digital succes.

Læs mere
Vi fokuserer på fleksibilitet i vores løsninger
Vores ekspertiser

Vi fokuserer på fleksibilitet i vores løsninger

Det, vi er bedst til, er at hjælpe virksomheder og organisationer med digitale transformationer, hvor en standardløsning bliver et alt for ufleksibelt valg.

Læs mere
Mød Illumi teamet
Vores medarbejdere

Mød Illumi teamet

Hvem er Illumi, og hvad kan de? Få svaret her og mød et ærligt og dedikeret team, som alle på hver sin unikke måde brænder for at udvikle enestående digitale løsninger.

Læs mere
Hent inspiration i vores kundecases
Cases

Hent inspiration i vores kundecases

Relationen til mange af vores kunder er baseret på et flerårigt samarbejde, hvor samtaler omkring visioner, forretningskritiske øjeblikke og store succeser har styrket udviklingen af unikke digitale løsninger.

Læs mere
Det basale er altid på plads, når du samarbejder med os
Baseline hos Illumi

Det basale er altid på plads, når du samarbejder med os

Der er overordnet to forhold, som er helt afgørende for dit websites succes; Oplevelsen dine besøgende får, når de interagerer med sitet og det tekniske fundament. Læs her, hvad vi gør for at sikre et godt stabilt fundament for dit website.

Læs mere
Se, hvem vi samarbejder med
Kundelisten

Se, hvem vi samarbejder med

Siden Illumi A/S i 2008 blev etableret, har det været vores mission at understøtte vores kunders digitaliseringsproces, og både listen af kunder og typen af opgaver spænder bredt.

Læs mere