Vi er
ILLUMI

Vores værdier

Vores værdier er valgt fordi vi mener, de bidrager til en mere tilfredsstillende hverdag for os selv og for vores kunder, og fordi de i sidste ende er en vigtig brik i vores målsætning om til stadighed at levere fantastiske løsninger. Samtidig falder de os helt naturlige, og det gør jo det hele lidt nemmere. Vores værdier er: 

Indsigt igennem dialog

Rimelighed

Kvalitet i proces og leverance

Gennemskuelighed

Fleksibilitet

Forudsigelighed

Læs mere om vores værdier

Om os

Siden 2008 har ILLUMI leveret digitale løsninger til danske og internationale kunder. Vi har været med til at gøre en forskel for kunderne, når vi har leveret forretningsstrategier, rådgivning, udvikling, implementering og design af digitale løsninger. Vi er et dedikeret team af engagerede og fagligt dygtige personer, og vores samlede erfaring strækker sig tilbage til internettets spæde begyndelse. Vi hjælper vores kunder med at finde nye og bedre løsninger på daglige problemer både i forhold til proces og teknik.

Fundamentet for dette er et solidt kendskab til kundernes forretning, de markeder de bevæger sig i og naturligvis de relevante tekniske kompetencer.

Vi arbejder primært med Umbraco og Sitecore som cms-platforme for digitale løsninger, når vi bygger sofistikerede, effektive og brugervenlige websites. Når vi laver forretningskritiske løsninger til vores kunder, anvender vi altid de nyeste teknologier. Vi forstår markedet og dit behov for, at løsningen fremstår moderne, SEO optimeret, og funktionel på tværs af enheder og skærmstørrelser.

Et website er i dag ofte også en e-handelsløsning, hvilket stiller yderligere krav til kundens forretning, og de markeder, som kunden agerer på. Vi leverer både den strategiske og forretningsmæssige rådgivning og har den tekniske kompetence og ekspertise, der skal til for at integrere en e-handelsplatform med lager, økonomisystemer, distribution med videre.

Vi laver også softwareudvikling og integrationsopgaver på ikke webbaserede løsninger, særligt forretningskritiske systemer, der enten fungerer som stand-alone eller middleware. Disse løsninger er ofte så vigtige for vores kunder, at det stiller store krav til kvalitet, test, performance og driftsstabilitet. Derfor har vi udviklet faste procedurer og teknikker, som sikrer en overholdelse af disse. 

Vores løsninger har altid fokus på at skabe merværdi for kunden enten i form af målbare resultater eller forbedret brugeroplevelse. Som kunde hos os får du kvalificeret support og rådgivning, og vi lægger stor vægt på et godt og tæt samarbejde igennem åben dialog. Vi har kompetencerne til at skræddersy den perfekte løsning til dig, og du kan som kunde forvente en professionel tilgang og en kompetent kvalitetsløsning til dine opgaver.

Om det er stort eller småt, om det er fra start til slut eller kun det i midten, - vi tager hånd om dit digitale projekt og sikrer, at du kommer helt og trygt i mål.