Softwarearkitekt til vores kontor i Aarhus midtby

Vi søger en erfaren og nysgerrig .NET-arkitekt med fokus på web- og backendteknologier.

I al ubeskedenhed går det godt hos Illumi, og derfor har vi brug for endnu en dygtig softwarearkitekt, som sammen med det øvrige team kan skabe målbare resultater for vores kunder.

Om dig

Du har mindst 5 års erfaring med softwaredesign, arkitektur og webudvikling i .NET-universet. Du har arbejdet med Azure-platformen, SQL/NoSQL og .NET-baserede CMS’er, gerne Umbraco CMS. Hvis du også forstår dig på JavaScript/Typescript er det et plus. Du forstår koncepterne i programmering, såsom objektorienteret programmering, funktionel programmering og designmønstre. Som person sætter du en ære i at udvikle webløsninger af høj teknisk kvalitet, ligesom du har stort fokus på performance, skalerbarhed og vedligehold af kode. Du har et holistisk blik på applikationen og tager gerne det tekniske ansvar for designet af den samlede løsning.

Hos Illumi udvikler vi mange forskellige digitale løsninger, både CMS-baserede og bespoke. Fælles for dem alle er, at de er udviklet med udgangspunkt i både de nyeste teknologier og en dybdegående forståelse for den sammenhæng, løsningen skal fungere i hos vores kunder. Derfor tænker vi, at du har en naturlig nysgerrighed og er både opsøgende og selvkørende, når det drejer sig om at lære kunden at kende og at holde dig opdateret på dine færdigheder såvel som forståelse af kundens behov.

Din hverdag

Du bliver det 21. medlem af Illumi-familien, som pt. består af 20 dedikerede og professionelle medarbejdere, og du vil i det daglige arbejde sammen med vores øvrige backendere, frontendere, UX designer og projektledere omkring løsningen af kundernes digitale udfordringer og opgaver.

Hos Illumi tror vi på, at geniale ideer og løsninger opstår i fællesskab, og derfor deler vi ud af vores viden, hjælper hinanden og arbejder sammen på tværs af fagområder. Vi forventer naturligvis, at du har lyst til at smide dine erfaringer og kompetencer i puljen og bidrage til, at vi som virksomhed er førende inden for vores felt. Konkret mødes udviklergruppen fast en gang om ugen og du vil være med til bestemme, hvad tiden skal bruges på.

Herudover byder din hverdag også på:

  • Lækker frokostordning, god kaffe og morgenmad om fredagen
  • Søde, knalddygtige og hjælpsomme kolleger
  • Sjove personalearrangementer
  • Uddannelse, certificeringer og seminarer
  • God løn, prima pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Mulighed for parkering og brusebad, hvis du løber eller cykler på arbejde
  • Flotte kontorer ved Dokk1 i hjertet af Aarhus og med udsyn til havnebassinet
  • En flad struktur, hvor du får stor medindflydelse på din hverdag, planlægning og de projekter, du er koblet på.

Dine muligheder

Alle hos Illumi har i den grad JA-hatten på og store visioner for både vores kunder og os selv. Har du også store visioner, som hviler på et højt fagligt fundament, har du hos os en fantastiske mulighed for at skabe præcis det job, som du drømmer om og trives med.

Men vigtigst af alt er måske, at du får reel og væsentlig indflydelse på de projekter, du arbejder på. Vi sælger aldrig et projekt uden at både løsningsmodel, tidsplan og timebudget er blevet talt igennem og aftalt med det team, som skal løse opgaven. Hos Illumi vil du ikke opleve at få trukket urealistiske budgetter og projekter solgt af Sælger-Helge ned over hovedet.

Sådan gør du

Skriv til [email protected] og vedhæft cv og ansøgning. Om du sender en videoansøgning, en ansøgning i kodesprog eller en old-school en af slagsen, er helt op til dig, men det er væsentligt, at ansøgningen fokuserer på din tilgang til backendudvikling.

Vi vurderer ansøgere løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kollega.

Ansøgninger sendes til [email protected]  

For yderligere info kan du kontakte Henrik Møller på telefon 4133 5255 eller mail [email protected].

Nb: Vi forbeholder os ret til ikke at besvare henvendelser, som alene indeholder et cv.

Mere om Illumi

Hos Illumi gør vi ikke hverdagen til en fest, men vi holder af hverdagen, som den er. Det er en hverdag med travlhed, udfordringer, grin, succeser og ind imellem også nederlag. Vi elsker vores hverdag – netop derfor!