Umbraco Commerce

Umbraco Commerce er en fleksibel webshop-platform, der er udviklet specifikt til Umbraco

Mange eCommerce-løsninger er først og fremmest designet til at præsentere dit produktkatalog, og derfor er der stor fokus på filtrering, søgning, betalingsflow og anden funktionalitet, som gør det let for besøgende at finde og købe præcist det, de leder efter.

Man kan med rette sige, at det naturligvis er målet med enhver eCommerce-løsning, men i nogle standardløsninger er det på bekostning af muligheden for at skabe en stærk digital brandidentitet, der knytter kunder og forretning bedre sammen. Men det behøver ikke være et enten/eller valg!

Webshop og website skal opleves som en helhed

Det er vigtigt for os er, at den shopløsning, vi udvikler til dig, fremstår for dine brugere som en sømløs og naturlig del af dit websitet. Men også for redaktørerne, der dagligt skal vedligeholde webshop og website, er det vigtigt at have en sømløs oplevelse, der ikke giver for meget spildtid i en travl dagligdag.

Når vi udvikler Umbraco Commerce løsninger (tidligere kendt som Vendr), er shoppen en integreret del af Umbraco CMS og håndteringen af shopfunktionalitet foregår fra Umbraco backend. Løsningerne er fleksible og giver mulighed for at blende branding og salg så brugerne stimuleres og motiveres til at gennemføre et køb.

Voks med Umbraco Commerce

Med Umbraco Commerce og Umbraco CMS kan du starte meget enkelt ud og lade løsningen vokse i takt med din forretning, uden at den skal udskiftes.

Umbraco Commerce er fuldt integrerbar i Umbraco og lægger sig op ad Umbraco UI-design, hvilket gør redaktøroplevelsen velkendt og intuitivt.

Herudover giver Umbraco Commerce os mulighed for at berige produktindhold med mange af Umbraco’s andre indholdsfeatures. Læs mere om Umbraco CMS

Umbraco Commerce er en billig shopløsning

Vendr er en relativ billig e-commerce platform, som kun koster Kr. 18.000 årligt, hvilket giver dig ret til alle løbende opgraderinger af platformen. 

Du behøver ikke gå på kompromis

Umbraco Commerce giver os mulighed for at bygge en eCommerceløsning, der er tilpasset dine specifikke behov. Vi kan tilføje content apps samt lave specialintegration gennem et velfungerende API.

I Umbraco Commerce har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige betalingsudbydere, og hvis du mangler en specifik udbyder på listen, kan vi gennem API’et tilkoble præcist den udbyder, du foretrækker.

Umbraco Commerce er født med en række ud af boksen muligheder for at give rabatter i forbindelse med et køb - fx produktrabatter, mængderabatter, pakkerabatter eller rabatkuponer.

Designet giver dig et godt overblik og eksempelvis bliver ordrer kategoriseret med søgbare farvekodet status-labels.

I Umbraco Commerce kan du administrere flere shops, flere valutaer, flere sprog, flere lande - flere alting!

I Umbraco Commerce's indbyggede email-motor kan du konfigurere og udsende ordrebekræftelser, ordre status, afsendelsesoplysninger og kvitteringer.

Du har mulighed for at oprette flere shops i samme løsning og tilpasse features som sprog, betalingsmuligheder, købsflow og design til den enkelte shop.

Umbraco Commerce produkter oprettes i Umbraco som content nodes, hvilket betyder, at du får samme gode muligheder for at arbejde med SEO, som du har på dine øvrige indholdssider.

I Umbraco Commerce kan du definere en lang række forskellige rabatmuligheder samt sælge gavekort.

Indhold relateret til eCommerce

I disse artikler kan du finde inspiration til forskellige shop-features og generelt læse mere om vores webshopløsninger.