Forretnings­systemer

Med smarte forretningssystemer sætter vi strøm til dine regneark og andre manuelle arbejdsprocesser

Et smart forretningssystem optimerer på intelligent vis dine forretningsprocesser og arbejdsgange. Det betyder for eksempel, at systemet er i stand til at opsamle data fra forskellige dele af din virksomhed eller organisation og gøre dem tilgængelige på kryds og tværs af organisationens mange lag.
Et smart forretningssystem hjælper dig ikke kun med at kvalificere dine strategiske beslutninger, men det er samtidigt i stand til visuelt at formidle afgørende data på en overskuelig måde.

Specialudviklede forretningssystemer

Vi udvikler forretningssystemer for virksomheder og organisationer inden for uddannelsessektoren, transport- og logistiksektoren, byggesektoren, serviceindustrien og mange flere.

Vores virkelighed ændrer sig hele tiden, og derfor er det fedt at have en samarbejdspartner som Illumi, der har et godt overblik over vores organisation og giver os kvalificeret modspil undervejs i udviklingsprocessen, hvilket i sidste ende giver os de bedste løsninger.

Helene Kannegaard, forvaltningskonsulent hos CISU

Det, vi gør, dækker hele værdikæden inden for digitalisering - fra strategi til udvikling og implementering.

  • Vi bygger dine smarte forretningssystemer, og vi hjælper dig med at nedbryde og gennemtænke arbejdsgange og processer for derefter at sætte strøm til dem en i en ny digital form.
  • Vi hjælper dig med at udarbejde en plan for en sammenhængende digital infrastruktur, som kan understøtte datadeling på tværs af digitale platforme og enheder.
  • Vi har stor viden om forskellige teknologier og platforme og ved, hvordan de bedst bringes i samspil for at løse et konkret behov eller en forretningskritisk udfordring. Den erfaring vi har opbygget, bringer vi naturligvis i spil, når vi analyserer din virksomheds uudnyttede digitaliseringspotentiale og udvikler et intelligent system, som bringer værdi til din bundlinje.

Kundeprojekter

I en række fortællinger har vi beskrevet de mange unikke løsninger, som har hjulpet vores kunder med en række forretningskritiske udfordringer.

Alle kundeprojekter