System­udvikling

Det er ikke alt, der kan løses med hyldevarer og pakkeløsninger. Ind imellem er det system udvikling på højt plan, der skaber succesen.

Vi elsker at løse dine udfordringer, og det gør vi gerne med udgangspunkt i standardsoftware – så længe det er det rigtige valg. Nogle gange er dine behov og ønsker bare så komplekse, innovative eller ambitiøse, at ingen standardpakke vil passe.

Kompleks systemudvikling

Vi tager enhver systemudviklingsudfordring op med mantraet ”intet er umuligt” – uanset størrelse eller kompleksitet.

Vi har stærke kompetencer indenfor systemudvikling og har for en lang række kunder bevist, at et systemudviklingsprojekt kan ende endog rigtigt lykkeligt og ikke som en skandale på forsiden af dagbladene.

Systemudvikling udvikling hos Illumi

  • Vi har mange tilfredse kunder, som har fået en specialdesignet løsning, der skaber værdi i forretningen.
  • Software udviklet fra bunden giver en frihed og fleksibilitet, som er meget svær at opnå med standard løsninger.
  • Du ejer kode og produkt, og kan på helt eget initiativ dreje det i den retning, du ønsker. 
  • Det behøver ikke være hverken svært eller dyrt. Det er bare en anden proces, når man ikke læner sig op ad noget velafprøvet - en proces som vi har mange gode erfaringer med at gennemføre.

Nye muligheder med specialudviklede digitale platforme

Vores kunder har fået nye markedsmuligheder, fordi vi sammen har skabt egenudviklede digitale platforme, der kan vokse sammen med forretningen, og som ikke besidder nogle af de snærende bånd, som mere standardiseret software kan være præget af.

Egenudvikling eller standardsoftware

Verden er dog sjældent sort/hvid, og vores specialudviklingsprojekter er derfor baseret på standardiserede teknologier og frameworks - et kombinationshåndværk som vores softwareudviklere og –arkitekter har opbygget gennem mange år. Samtidig har de forfinet evnen til at identificere, hvor i et projekt egenudvikling vil skabe den bedste værdi for kundens forretningen.

Nogle gange er det bare nogle få timers specialudvikling, der kan gøre hele forskellen! Andre gange er det adskillige tusinde timers specialudvikling til en nicheløsning, der er svaret. Vi vurderer behovet sammen med dig fra projekt til projekt og tror grundlæggende ikke på, at ét værktøj eller én metode altid kan være svaret på alle behov.

Specialudviklede forretningssystemer

Vi udvikler forretningssystemer for virksomheder og organisationer inden for uddannelsessektoren, transport- og logistiksektoren, byggesektoren, serviceindustrien og mange flere.

Kundeprojekter

I en række fortællinger har vi beskrevet de mange unikke løsninger, som har hjulpet vores kunder med en række forretningskritiske udfordringer.

Alle kundeprojekter