Jeg elsker det kreative samspil mellem alle projektdeltagerne

Som partner i Illumi ved jeg, at vores vigtigste ”assets” er vores medarbejderes evne til at forstå og løse de problemer og behov, vores kunder har, om de så er erkendte eller uerkendte.

Jeg bruger meget af min opmærksomhed på at sikre en god, tæt og konstruktiv dialog mellem vores mange dygtige medarbejdere og den projektansvarlige hos kunden, da det er min erfaring, at det netop er i det samspil, projekter ”lykkes” bedst.
Jeg nyder mest af alt, når vi i kreativt samspil med kunderne finder en virkelig tilfredsstillende løsning, hvor vi opnår en tydelig og værdifuld forbedring hos kunden, og jeg elsker at se en god idé, som i processen bliver endnu bedre og ender med at gøre en konkret forskel.

Bag om

Før og efter mine timer hos Illumi er jeg sammen med min skønne kone og vores tre drenge, som fylder huset med leg, kammerater, slåskampe og et tomt køleskab. Jeg spiller lidt klaver og guitar og prøver ellers at få en klassisk børnefamiliehverdag til at hænge sammen.

Kompetencer

Jeg har en forståelse og respekt for de underliggende problemer og behov, vores kunder bringer til torvs. Det gør mig til en god ambassadør indadtil i Illumi, når vi skal omsætte et projektoplæg til konkrete løsninger. Derudover nyder jeg den løbende dialog med projektdeltagerne, både internt, hos kunden og hos tredjepartsleverandører.

Uddannelse

Jeg er uddannet Cand. Comm. fra Roskilde Universitetscenter med en sidevogn i historie.

Andre artikler af samme skribent