Leadgenerering

En god annoncering kan let være spildt, hvis ikke dit website kan fastholde de besøgende og på sigt konvertere dem til leads og kunder

De fleste af vores kunder har heldigvis godt styr på deres digitale marketingkampagner og bruger anselige ressourcer på online synlighed. Men det, vi indimellem ser, når vi analysere nye kunders eksisterende sites, er, at sitet ikke formår at understøtte arbejdet med den digitale markedsføring og konvertere de besøgende til leads.

Lead definition

Hos Illumi definerer vi leads som besøgende af særlig værdi for forretningen, der gennem en sign-up formular har været så flinke at give os deres kontaktoplysninger.

Leads er særligt værdifulde besøgende, fordi de har udvist tilstrækkelig stor nysgerrighed over for din virksomhed/ydelse/produkt til at aflevere personlige oplysninger i form af navn og e-mail. Leads er således et skridt længere i købsbeslutningen og skal nu modnes med relevant indhold, som gradvist styrker dem i deres første intuitive tanke om, at din virksomheds ydelser eller produkter dækker deres specifikke behov.

Sådan understøtter vores webløsninger dit arbejde med leadgenerering og konvertering

  • Tracking af data om brugeradfærd på websitet
  • Mulighed for at tiltrække flere besøgende gennem SEO
  • Mulighed for at opbygge en eller flere landingssider specifikt til leadgenerering
  • Fleksibelt formularmodul til fx newsletters, gated content mm.
  • Opsætning af formularworkflows
  • Integration til forskellige leadgenereringsværktøjer

Besøgende bliver til leads

Konverteringen fra at være en besøgende til at blive et lead foregår typisk gennem en formular på websitet og derfor er det afgørende, at dit website både teknisk og indholdsmæssigt er bygget til at imødekomme ønsket om god konvertering.

I opstartsfasen af et nyt websiteprojekt taler vi altid med vores kunder om leadgenerering og konvertering, fordi det ofte er en afgørende parameter for websitets succes. Vores opgave som leverandør er i den sammenhæng at sikre god integration til dine digitale markedsføringsværktøjer og et UX design, som konverterer besøgende til leads og leads til kunder.

Indhold relateret til leadgenerering

Hos Illumi sætter vi dit nye website i centrum for alle dine digitale marketingaktiviteter, fordi det i langt de fleste tilfælde er på websitet, at magien sker.